çok teşekkür ederim...dediğinizi yapacağım o dişiyi ayıracağımMaşallah kuşlar harika hayırlı sahiplendirmeler o grii beyazlı dişiye gözüm takıldı imkanınız varsa kendinize ayırın derim stok dolu olmasaydı alırdım onu diğerlerinin rengide harika.
Eyv kaç takımınız varçok teşekkür ederim...dediğinizi yapacağım o dişiyi ayıracağım
Profesyonel değilim esasında gouldian finch besliyorum 6 takım var...muhabbet de 6-7 takım varEyv kaç takımınız var
Açık dişiyi kendinizemi ayrılmıştırnasıl böyle birşeye vesile oldum yawYavru muhabbet kuşlarımı sahiplendirmek istiyorum...İlk resimdeki en soldaki mavi ve en sağdaki sarı erkek diğerleri dişidir...Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...Açık mavi dişi ayrılmıştır ilan diğer kuşlar için günceldir...
aslında tam emin değilim o nedenle erkek de olabilir o kuş o nedenle dursun şimdilik ev içinde değilde ufak ardiye gibi bir yerim var orada ilgilenmeye çalışıyorum şimdilik yoksa çocuklu evlerde bu kadar kuş kesin problem olur...Açık dişiyi kendinizemi ayrılmıştırnasıl böyle birşeye vesile oldum yaw