ertugrul61ts
Yeni Üye
Mrb. Dişi muhabbet kuşum uzun zamandır yuvada çok kalıyor, kemiriyor, erkekten yem yiyor, dışkısı çok büyük vs fakat yuvadan çıkınca erkeği kendine yaklaştırmıyor ben her gördüğümde... Forumdaki tecrübeli abiler yumurtanın yakın olduğunu sölemişlerdi hatta.. İki gündür dikkatimi çekio, yuvada daha da fazla kalıo ve sanki yjmurta yapmış gibi yatıo, ve poposu şişti... Bakmak için aldım yumurta yoktu yerinde, poposu yumurta varmış gibi şişkindi fakat sert deil , acaba yumurtanın ilk evreleri midir? Nette okudum ilk önce sarıyı sonra beyazı sonra kabuğu yapıolarmış.. yuvanın içinde eskiden kaldığından farklı olarak sanki birşeyin üstünde yatıormuş gibi kanatlarını hafif açarak yatıyor ve sanki zorlanıo gibi, poposu da nabız gibi veya nefes alıp veriyor gibi
Ben görmezden çiftleşmiş olabilirler mi gündüzleri acep?
Bir de bakmak için elime aldığımda elimden kaçtı ve çok sert olmamak üzere kafesin tellerine konmakla çarpmak arası oldu, eğer yumurta yapma aşamasında ise zarar görmüş müdür?
Heyecanla cevaplarınızı bekliyorum...

Bir de bakmak için elime aldığımda elimden kaçtı ve çok sert olmamak üzere kafesin tellerine konmakla çarpmak arası oldu, eğer yumurta yapma aşamasında ise zarar görmüş müdür?
Heyecanla cevaplarınızı bekliyorum...