U ugur_dagdelen Guest 19 May 2013 #1 SELAM DOSTLAR KUSLARIM HAKKINDA BILGI VERIRMISINIZ ÖZELLİKLE YAŞLARI HAKKINDA..
B Berrin YASMİN Emektar Üye Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 1,467 Tepkime puanı 2 19 May 2013 #2 yeşil 2 3 aylık arası mavi 5 6 aylık dişi kızışmış erkeği değiştirin derim dişinin yaşına uygun erkek alın bence.
yeşil 2 3 aylık arası mavi 5 6 aylık dişi kızışmış erkeği değiştirin derim dişinin yaşına uygun erkek alın bence.
B Berrin YASMİN Emektar Üye Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 1,467 Tepkime puanı 2 19 May 2013 #4 ugur_dagdelen' Alıntı: berrin hanım daha dun bu sıte 2 yasında dedıler mavı ıcın Genişletmek için tıkla ... ben kafa çizgilerine göre söyledim iri var mı.
ugur_dagdelen' Alıntı: berrin hanım daha dun bu sıte 2 yasında dedıler mavı ıcın Genişletmek için tıkla ... ben kafa çizgilerine göre söyledim iri var mı.
U ugur_dagdelen Guest 19 May 2013 #5 iri varmı derken ne demek ıstedıgınızı anlamadım cok fazla bılmıyorum
U ugur_dagdelen Guest 19 May 2013 #6 Bır muhabbet kusunun yasını yada ne kadarlık oldugunu nerden anlasılır ayrıca erkek dişi oldugu nerden anlasılıyor
Bır muhabbet kusunun yasını yada ne kadarlık oldugunu nerden anlasılır ayrıca erkek dişi oldugu nerden anlasılıyor
U ugur_dagdelen Guest 19 May 2013 #7 Berrın hanım sızın facebook lınkınızı verırmısınız yada ekleyın bana bılgı verırmısınız sakıncası yoksa
Berrın hanım sızın facebook lınkınızı verırmısınız yada ekleyın bana bılgı verırmısınız sakıncası yoksa
U Umutcan AĞLAR Guest 19 May 2013 #8 Dişi olgun bi dişi erkek yanında pasif kalabilir. Ben erkeği değiştirin derim