yardım :)

BeingDabangg

Yeni Üye
kuşum sureklı yerde gazete de bişiyler arıyo durmadan sankı gagalıyo tünekde uyurdu şimdi yerde yatıyo bi sorun olabılırmı

evet bi kac foto lutven

gidici derken şu an gayet hareketli mama yemesınde falan hiçbi sorun yok şuan sadece gazeteyi gagalayor sureklı tunekden yere indi yerde yatıyo sürekli uyuyor normaldede zaten

gayet normal o zaman ne sormaya calsıyosunuz anlayamadım tabanda sürünen foto koyup sormak ayrı bu resimlerle sormak ayrı

Kafeste ızgara yoksa gazete koymayın.

tüye girmiş o yüzden de kabarık duruyor vitamin verin..yoksa halsizleşir hastalanır

Tüye girmiş bu kuş.
Ben yemi de beğenmedim, ne marka bu?
2 çeşit darı var sadece yem içinde görünen.
Haftada 2-3 kez vitamin takviyesi yapın.
2-3 haftaya tüyden çıkar.
Güle güle besleyin.

evet kuş tüye girdi annem bahçeye çıkarmış o yüzden sanırsam.

maması bu.sarı-kırmızı-beyaz darı-kanarya yemi rapissa ve keten varmış içinde vitamin vermem mutlaka gereklimi mamayı da değiştiryimmi?

Son düzenleme:
Tek kuş bakıyorsan Vitakraft Avustralian alabilirsin. İnternette 15TL, Petshopçularda 20 TL 800gr. Bunla karıştırıp verirsin olmazsa.
Vitamin alırsan tüy dönemini daha kolay atlatır.

tek bakıyorum aldıgım yer bunu verdı gidip sorarım bugun vitamınle mamayı teşekkür ederim

Tek kuş bakıyorsan Vitakraft Avustralian alabilirsin. İnternette 15TL, Petshopçularda 20 TL 800gr. Bunla karıştırıp verirsin olmazsa.
Vitamin alırsan tüy dönemini daha kolay atlatır.
Levent bey benim kuşta tüy dökümünden bir türlü cikamadi. Quik junior kullaniyorum evdeki kanaryamin yemini de pek seviyor avcumda yediriyorum her cikardigimda. Haftada ikide vitamin kullanıyorum . banyo bendede sıkıntılı kus yikanmak istemiyor.

Geri