Mert KOZALI Paylaşımcı Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 8 Haz 2013 #2 Dikey çizgili kafesler papağan kafesleridir yataylar muhabbet kuşu
Y Yücel YETİMOĞLU Guest 8 Haz 2013 #4 yetişkin kuş için bence farketmez tünek ve kafesin iç dizaynı daha önemli diye düşünüyorum ama üretimde kullanılacaksa yatay telli kafes ideal
yetişkin kuş için bence farketmez tünek ve kafesin iç dizaynı daha önemli diye düşünüyorum ama üretimde kullanılacaksa yatay telli kafes ideal
D defne Guest 8 Haz 2013 #5 Biz dikey çizgili almıştık . bir şey olurmu yoksa değiştirmem gerekirmi ?
Mert KOZALI Paylaşımcı Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 8 Haz 2013 #7 Değiştirin tırmanmada sorun yaratabilir
D defne Guest 8 Haz 2013 #8 zaten değiştirmeyi düşünüyoruz. kafesi küçük ve yemlikleri çıkartmak zor.. birde kafesi genelde nerelere koymalıyım ??
zaten değiştirmeyi düşünüyoruz. kafesi küçük ve yemlikleri çıkartmak zor.. birde kafesi genelde nerelere koymalıyım ??
Mert KOZALI Paylaşımcı Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 8 Haz 2013 #9 Yan etkisi olucağını sanmıyorum 1-2 gün yeni kafesin içinde pek hareket etmez sonra kudurmaya başlar
K Kemal ÇETİN Guest 8 Haz 2013 #11 Tek kuş besliyorsanız evin en hareketli odasına, odaya hakim bir bölgeye koyun ki size ve eve alışsın.
Tek kuş besliyorsanız evin en hareketli odasına, odaya hakim bir bölgeye koyun ki size ve eve alışsın.
D defne Guest 9 Haz 2013 #12 hmm zaten öyle bir de telefondan youtube 'u açıp ona kuş sesleri dinletiyorum. çünkü bazen onla ilgilenecek vaktim kalmıyor bu doğrumu ??
hmm zaten öyle bir de telefondan youtube 'u açıp ona kuş sesleri dinletiyorum. çünkü bazen onla ilgilenecek vaktim kalmıyor bu doğrumu ??
D defne Guest 9 Haz 2013 #13 Ayrıca ''boncukla sorunlarımız'' konusunda arkadaşımızın yardıma ihtiyacı var rica etsem bakarmısınız ?
Ayrıca ''boncukla sorunlarımız'' konusunda arkadaşımızın yardıma ihtiyacı var rica etsem bakarmısınız ?
Mert KOZALI Paylaşımcı Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 9 Haz 2013 #14 Başka kuş sesleri eğitimi olumsuz etkiliyor diye biliyorum.
D defne Guest 9 Haz 2013 #15 bizimki kuşun gagasına vurmaya çalışıyor ayrıca biraz sapık gaga taşına gagasını sürtüyor ama ayrıca poposunuda
bizimki kuşun gagasına vurmaya çalışıyor ayrıca biraz sapık gaga taşına gagasını sürtüyor ama ayrıca poposunuda