İkisi farklı şeyler. Biri probiyotik biri vitamin. Kuş meyve-sebze tüketiyorsa, probiyotiğe öncelik vermelisin.Röhnfreid mı probiacti bird mü almaliyim sizce
Röhnfried entrobac güzeldir tavsiye ederim, probiacti bird ise sıvı forumda olduğu için kullanımı kolay.Röhnfreid mı probiacti bird mü almaliyim sizce
Ben yanlış anlamışımRöhnfried entrobac güzeldir tavsiye ederim, probiacti bird ise sıvı forumda olduğu için kullanımı kolay.
Pardon ben vitamin sorucaktım karıştırmışım diazyme 256 kullaniyorum probiyotik olarak.Vitamin olarakta röhnfried iyi midirRöhnfried entrobac güzeldir tavsiye ederim, probiacti bird ise sıvı forumda olduğu için kullanımı kolay
Ben de karistirmisimBen yanlış anlamışım
İyi iyi hocam röhnfried kullanabilirsin.Pardon ben vitamin sorucaktım karıştırmışım diazyme 256 kullaniyorum probiyotik olarak.Vitamin olarakta röhnfried iyi midir
Normalde kuşların suluklarına sadece antibiyotik ilaç kullanılabilir diğer takviye ürünleri bakteri üremesini hızlandırırlar bu sebeple vitamin ve probiyotik gibi takviyelerin 6 saatten fazla kalmaması sağlıklı olacaktır. Takviyeler suluktan çekildikten sonra suluk iyice yıkanmalıdır.Diazyme 256 sulukta ne kadar zaman kalmalı ? Tam dolu suluğa bir iki pirinç tanesi kadar atıldığını anladımda suyu günlük mü değiştirmek lazım yoksa 6 saat falan mı kalmalı probiyotik ..?
Tesekkür ederim .Normalde kuşların suluklarına sadece antibiyotik ilaç kullanılabilir diğer takviye ürünleri bakteri üremesini hızlandırırlar bu sebeple vitamin ve probiyotik gibi takviyelerin 6 saatten fazla kalmaması sağlıklı olacaktır. Takviyeler suluktan çekildikten sonra suluk iyice yıkanmalıdır.