Vision yuvalik ve banyoluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kral KARAKIR

Meraklı Üye
Selam arkadaslar temiz vision yuvalik ve banyoluk ariyorum sifir yada 2. El olabilir sitede onerebilirsiniz tsk

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Selam arkadaslar temiz vision yuvalik ve banyoluk ariyorum sifir yada 2. El olabilir sitede onerebilirsiniz tsk

s01 vision kafesim için vision yuvalık alıp geri iade ettim,çok eğreti yapmışlar,içe taktım olmadı dışa taktım olmadı,iade ettim ertesi gün,aşağıdaki sitedeki yuvalık yada benzer plastik folluklu yuvalık alıp kullanmanızı tavsiye ederim,kafesten 4 tane tel kesmeniz gerekecek,yuva takmadığınız zamanlarda akıllı yemlik takarsınız.

muhabbet-yuvasi.com | kuşlar, kafesler, yuvalar ve kuş yem

vision banyoluk 10-5 tl civarında bir çok sitede var.

Alma arkadaşım.Önermiyorum.Kullanan biri olarak...

Bende tek besledigim kusum icin s01 kafes ve banyoluk almayi dusunuyorum neden önermiyorsunuz hüseyin bey almadan fikir danimis olayim

s01 vision kafesim için vision yuvalık alıp geri iade ettim,çok eğreti yapmışlar,içe taktım olmadı dışa taktım olmadı,iade ettim ertesi gün,aşağıdaki sitedeki yuvalık yada benzer plastik folluklu yuvalık alıp kullanmanızı tavsiye ederim,kafesten 4 tane tel kesmeniz gerekecek,yuva takmadığınız zamanlarda akıllı yemlik takarsınız.

muhabbet-yuvasi.com | kuşlar, kafesler, yuvalar ve kuş yem

vision banyoluk 10-5 tl civarında bir çok sitede var.
Hocam o kadar para verdigim kafesin tek parcasini bile kesmem gozum gibi bakiyorum

Bende S01 vardı.Banyolukta yuvalıkta aldım.Yuvalık dışarıdan kapıya asılabiliyor.Kapıda komple kapanıyor.İçeri koyunca alan daralıyor.Ayrıca yuvalık kontrolüde mümkün olmuyor.
Normal yuvalık alıp kapıdan monte fotolar paylaşan gördüm.Daha güzel duruyor.

Ayrıca banyoluğuna benim kuş alışmamıştı.Nedenini bilmiyorum.Onun yerine kafesin üstüne tabak koy daha keyifli oluyor.

Kafes ise çok güzel.Bende M01 var.Çok memnunum.

Hocam o kadar para verdigim kafesin tek parcasini bile kesmem gozum gibi bakiyorum

akıllı yemlik için 4 tel kestim,eş kuşum olduğunda kafesin sağında yada solunda yuvalık için 4 tel daha keseceğim.

akıllı yemlik için 4 tel kestim,eş kuşum olduğunda kafesin sağında yada solunda yuvalık için 4 tel daha keseceğim.

Ben alt kattaki kapıya taktım akıllı yemlıği sorun olmadı

LgR8aG.jpg

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:15 -->-> Daha önceki mesaj 23:11 --

ustam verdiği iki sitedede stokta urunler yok diyor altta gormedın sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri