Merhaba muhabbet kuşum sürekli salyalı bazen de köpüklü kusuyor, kustuktan sonra çok halsizleşiyor, kusarken kafasını sallayıp kafesini ve kendi tüylerini de pisletiyor. Yediği yemleri hep böyle kustuğu için zayıfladı. Bunun dışında dışkısı normal, çoğu zaman durgunlaşıp uyuyor bazen de enerjisi yerinde gözüküyor. Veterinere götürdüm ancak kuşuma sadece kafesten göz ucuyla bakıp doğru düzgün muayene etmemesine rağmen bi sürü ilaç yazdı. Hepsi ağızdan olacak şekilde
+Flagyl 125mg /5 ml sabah akşam 7 damla
+mikostatin günde 1 kez 4 damla (ama eczanede mikostatin kalmadığı için fungostatin verdiler)
+immun 44 vitamin şurup günde 1 kez 3 damla
+profenid günde 1 kez 3 damla (eczacı bunun ağrı kesici olduğunu söyledi bunu neden yazdı anlamadım)
Çok bilgili değilim bu konuda ama bu kadar ilaç ve bu kadar doz küçük bir kuş için hiç normal gelmedi bana. Yardımcı olur musunuz lütfen yanlış bi şey yapmak istemiyorum.
+Flagyl 125mg /5 ml sabah akşam 7 damla
+mikostatin günde 1 kez 4 damla (ama eczanede mikostatin kalmadığı için fungostatin verdiler)
+immun 44 vitamin şurup günde 1 kez 3 damla
+profenid günde 1 kez 3 damla (eczacı bunun ağrı kesici olduğunu söyledi bunu neden yazdı anlamadım)
Çok bilgili değilim bu konuda ama bu kadar ilaç ve bu kadar doz küçük bir kuş için hiç normal gelmedi bana. Yardımcı olur musunuz lütfen yanlış bi şey yapmak istemiyorum.