Arkadaşlar bu ülkede özellikle özel hastaneler insanlara bile fazla para almak için gereksiz testler yapıyorlar ki hayvanlara neler yapmazlar ki para almak için muhabbet kuşundan anlayan bu ülkede bir veteriner bulmak çok zordur fakültesinde öğrettirilmiyordur belki, kırıklar yaralanmalar vb durumlarda bir doktorun mutlaka müdahalesi daha iyi olacaktır diğer iç hastalıkları ile ilgili sadece kanatlı hayvan bölümünde de muhtemelen tavuklarla, belki kazlarla, ördeklerle ilgili kısaca ticari hayvanlar hakkında bilgi sahiptirler diye düşünüyorum bir önceki yazımda da söyledim her muhabbet kuşu hastalandığında bir şekilde anlayan birini bulacaksın ben 2 kere veteriner fakültesine götürdüm eğlendiler adamlar gülerek resmen dalga geçiyorlar insan kendini garip hissediyor bizim ülkemizde muhabbet kuşu doğal olarak yaşamıyor yaşasa bilede bir getirisi karı olmadığından veterinerler bölümlerinde muhabbet kuşu bilim dalı olduğunu sanmıyorum özel ilgilenen veteriner varsa da bulmanın çok zordur kuşunuza iyi bakın koruyun çok garip hayvanlar bizlerdekilerde kafes hayvanları olduğundan doğal ortam hayvanlarından çok farklıdır ancak bu hayvanlarla çok ilgilenenler belki derdinden anlar herkese saygılar