Versele laga g14 original

HarryPotter

Yeni Üye
Türkiye'de G14 serisinin tropikal ürünü satılmasına rağmen renksiz original serisi neden petshopların stoklarına girmiyor? Şahsen boyasız pelet beklentim uzunca bir süredir var. Bu konu hakkında aynı beklentiye sahip kişiler yorumlarla destekleyebilirse belki satıcılar talebin olduğunu görebilir. Teşekkür ederim herkese şimdiden

Versele Lagaya mesaj atabilirsiniz 👍🏻

Hiç almadığım için bilmiyorum. Boyasız görünüyordu ondan attım. Ben de pelet alacağım dediğiniz gibi renksiz olsa onu alırdım,renklendiricinin içeriği önemli çünkü.
Papağanlar için renksiz olarak energy cube çok kullanan duydum ancak sultan papağanım pek sevmedi. Versele laga b14 denemiştim çok severek yedi ancak boyalı olmasından dolayı devam etmedim. Delta rasyon için de aynısı geçerli oldu beğenmedi. Umarım g14 original stoklara girer. Versele laga ile de iletişime geçtim cevap bekliyorum.

Papağanlar için renksiz olarak energy cube çok kullanan duydum ancak sultan papağanım pek sevmedi. Versele laga b14 denemiştim çok severek yedi ancak boyalı olmasından dolayı devam etmedim. Delta rasyon için de aynısı geçerli oldu beğenmedi. Umarım g14 original stoklara girer. Versele laga ile de iletişime geçtim cevap bekliyorum.
B18 almış mıydınız peki? Karadenizpet de var ben de onu almayı düşünüyorum

Geri