Uzun süreli sulu ve şekli bozuk dışkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buluş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nasıl bir tedavi önerirsiniz kanatlı oil prozim mi kullanmalıyım? karaciğer problemini çözebilir miyiz doğru tedaviyle
İhtimal var ama kesin değil. Devedikeni bu konuda işe yarıyor. Prozim plus ve powermaks marka powerchol alarak kullanabilirsiniz işe yarama ihtimali var içeriğinde deve dikeni extratı var.
Diyeti uzun bir süre aspur, yulaf, ak darı gibi yağsız az proteinli olmalı. Bol bol yeşil sebze yemeli, düzelene kadar. ( tüy dönemi hariç )

İhtimal var ama kesin değil. Devedikeni bu konuda işe yarıyor. Prozim plus ve powermaks marka powerchol alarak kullanabilirsiniz işe yarama ihtimali var içeriğinde deve dikeni extratı var.
Diyeti uzun bir süre aspur, yulaf, ak darı gibi yağsız az proteinli olmalı. Bol bol yeşil sebze yemeli, düzelene kadar. ( tüy dönemi hariç )
Çok sağolun prozim ve powermaks sipariş ettim. Prozim bugün geldi, suyuna ekledim. İkisini hangi sıklıkla kullanmalıyım?

Mesajınız üzerine bol yeşil sebze verdim. Sabahtan akşama kadar mamalıkta o durdu akşamları da yulaf verdim. Dışkısında az da olsa bir toparlama gözlemledim. Hatta dün iki tane normal dışkı yaptı.

Bugün kabarık ve halsizdi probiyotikten direkt ağzına damlatsam mı bir iki gün toparlanması için?

hde6i3a.jpg
ju49y4k.jpg

Bir süre ikisini de her gün kullanın. Apza damlatmanıza gerek yok strese sokmayalım kuşu.
Yarım suluğa 15 damla powermaks 5 damla prozim katın birkaç gün sonra dozu düşürürüz biraz.

Bir süre ikisini de her gün kullanın. Apza damlatmanıza gerek yok strese sokmayalım kuşu.
Yarım suluğa 15 damla powermaks 5 damla prozim katın birkaç gün sonra dozu düşürürüz biraz.
hocam iyi akşamlar... salı gününden beri dediğiniz dozlarda günlük olarak ikisini de kullandım. yeme düzenini de aspur yulaf ak darı karışımına değiştirdim, yeşil sebzeler veriyoruz.

dışkı yaparken hala poposunu sallıyor, artık katı olan dışkı yapabiliyor ama çoğunlukla eskisi gibi sulu. kakası hala büyük.

probiyotik ve karaciğer ürününü hangi sıklıkla kullanmaya devam etmeliyim bundan sonrası için?

bir de karnında bir şişlik gördük veteriner yağlanma olduğunu söyledi. fotoğrafını çekemedim izin vermiyor ama yumru gibi değil yumuşak bir doku. gün içinde bol hareket ettiriyorum yerinde duran bir kuş değil. hareketli olmasına rağmen yağlanma olması normal mi?

Geri