Uyuyuş şekili

UgurluTurk

Meraklı Üye
Merhaba İyi günler herkese. Kuşları alalı 3. Günüm kafası sarı olan dişi çabuk alıştı erkek olan mavi biraz çekimser kaçıyor sebebi ne olabilir? Birde fotoğrafta gördüğünüz üzere bu şekilde uyuduklarını gördüm sebebi ne olabilir?

Ekli dosyalar

• 26092104-3159-4F62-BD66-5D4775380988.jpeg
    26092104-3159-4F62-BD66-5D4775380988.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 40
Ortama güvenmiyor olabilirler salıncagı alın derim çift yapacaksanız kuşları o da rahatsız edebilir.

Evet çift yapıcam alırken baktım iyi anlaşıyorlardı aldım. Birde arada bir ağızlarını açıp duruyorlar durup dururken sıkıntıları mı var acaba?

Agız acma derken gorsel video vs ekleyebilir misiniz ciftlere salincak oyuncak turu onerilmiyor boydan saglam bir tahta tunek alın veya kendiniz yapın kafese bakıp eksiklikleriniz varsa soylerim.

Ayrica kafese kalamar kemigi gaga tası ekleyin bir yemlige veya ufak suluk tupleri oluyor kus kumu icin onlardan da alabilirsiniz ikisinden birine kus kumu ekleyebilirsiniz.

Esnemeye benziyor ama gün içinde sürekli yapıyorlar anlık olduğu için fotoğraf zor. Salıncağı çıkaracağım fotoğrafa bakıp neler eklemem gerektiğini size zahmet söyleyebilir misiniz?

Esnemeye benziyor ama gün içinde sürekli yapıyorlar anlık olduğu için fotoğraf zor. Salıncağı çıkaracağım fotoğrafa bakıp neler eklemem gerektiğini size zahmet söyleyebilir misiniz?
Yukarida yazdım o dediginiz hareketi kafa sallayarak mı yapıyor ileri geri de olabilir veya kafa sabit mi?

Ayna derken salincagi bahsetmistim. Eksiklikler;
- Gaga taşı
- Kalamar kemiği
- Tahta, kafese uyarlı boydan tunek (çiftleşmeleri için rahat bir mesafe ve sabitliği icin tunek oneriyorum)
- Kuş kumu ve kus kumlari icin suluk var ufak o da olmazsa ek bir yem kabina koyabilirsiniz.
Yaslari sizce ne kadar?

Paylaştığım yuvalığı aldım bu arada söylemeyi unuttum

Daha alali 3 gun oluyor tedirginler ortama alismalarina musade edin bu arada follukda var yuvaligi iyi tunegin konumu iyi gibi yanda koyabilirsiniz 2 tarafida sabit olsa daha iyi olacak onu yarin degistirin

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Önerdiğiniz ürünleri petshoptan yada intertten alsam farkeder mi?

Geri