Merhaba herkese bugün farkettim. Kuşum uyuklarken tık tık ses geliyor sanki alt gagasını üst gagasına vuruyor. Kuyruğu da inip kalkıyor. Bazende ufcık bir kuşses tonunda inilti çıkarıyor. Video yükleyeceğim. Ses videoda duyulmayabilir.
Merhaba herkese bugün farkettim. Kuşum uyuklarken tık tık ses geliyor sanki alt gagasını üst gagasına vuruyor. Kuyruğu da inip kalkıyor. Bazende ufcık bir kuşses tonunda inilti çıkarıyor. Video yükleyeceğim. Ses videoda duyulmayabilir.
Hassas teraziniz varsa kuşun ağırlığını ölçer misiniz? Biraz toplu geldi gözüme.Poposunu elle kontrol edemem tutmak imkansız. Fotoğrafını çekebildim. Yeni bir videoda çektim. Dışkıları normal kıvamde kontrol ettim. Yemini yemiş. Hatta bugün çok yemiş tüy dönemindeydi iştahı biraz yoktu açılmış tekrar.oda sıcaklığı 21 den aşağı düşmez . ceryanda kaldığınıda sanmılorum dikkat ederim camı üstten aralar kamın perde çekerim kafesi camdan uzakta. Parfüm kullanmıyorum deodarantta benide rahatsız ediyor.
Yeni çektim videoyu sessiz bi ortamda dikkatlice dinleyince sonlara doğru uyuklamaya başlayıp gözlerini kapattığında 3 4 kere tık tık ses duyacaksınız inceden. Şu andada bacağımda uyku halinde tık tık ses çıkarıyor. 2 yada 3 er saniye arayla