Uygun fiyatlı probiyotik ve multivitamin önerebilir misiniz?

Enurdincer

Yeni Üye
Dün başlık açmıştım kuşum cereyanda kaldı 4 gün sonra yani dün ishal ve halsiz diye. Ağzından 2 damla avisol A verdim ve suluğuna 2 mercimek tanesi karbonat karıştırdım öğlene doğru suluğunu kekikli suyla değiştireceğim. Şuan kakası normale döndü sabaha kadar daldarısını bitirmiş. Yem yemiş. Kafa sallayarak dans ediyor 🧿 Dün çok korktum ve elimde hiçbir malzemem yok. Böyle durumlar için hayat kurtaran acil müdahale edebileceğim antibiyotik özellikle antibiyotik lütfen. Uygun fiyatlı probiyotik ve multivitamin önerebilir misiniz? Tabiki kullanmadan önce size danışırım ama antibiyotiğin elimde bulunmasını istiyorum. Teşekkür ederim...

Hocam antibiyotik almanız şart değil. Nasıl beslemeniz gerektiğini bilirseniz hastalık ihtimali azalır zaten. Bu gün karbonat içsin enerjisini yerine getiren karbonat çünkü. 15-20 günde bir karbonat verin yarım suluğa 1 mercimek tanesi kadar.

Probiyotik olarak kanatlıoil prozim öneririm. ( Plus olmayandan alın ) Multi vitamin olarak da Yine kanatlı oil multi vitamin öneririm. Fİyatları ortalamadır ve kaliteli ürünlerdir.

Röhnfried Entrobac probiyotik,Gervit-w multivitamin alabilirsiniz bölünmüş olarak. Röhnfried yetkili il bayiliği olan Karadenizpet.com dan alabilirsiniz 20 ml falan.

Hocam antibiyotik almanız şart değil. Nasıl beslemeniz gerektiğini bilirseniz hastalık ihtimali azalır zaten. Bu gün karbonat içsin enerjisini yerine getiren karbonat çünkü. 15-20 günde bir karbonat verin yarım suluğa 1 mercimek tanesi kadar.

Probiyotik olarak kanatlıoil prozim öneririm. ( Plus olmayandan alın ) Multi vitamin olarak da Yine kanatlı oil multi vitamin öneririm. Fİyatları ortalamadır ve kaliteli ürünlerdir.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Geri