Merhabalar. Bu dişiye ne yapsam eşi ölünce eş tutturamadım. Sadece eşleşiyor. Ama mümkün değil yumurtladiktan sonra erkeği kendisine yaklaştırmıyor. Ikıncı eşini dövünce yavruları varken eşini ayırdım. Belli bir zaman geçtikten sonra eşi öldü malesef. Yavruları da başkalarına koydum 1ini kendisine bıraktım. Ama gene erkek istediği için yavrusuna bakmayı kesti. Bir erkek daha koydum yanına onunla da eşleşti. Araları diğerine nazaran daha iyiydi. Fakat erkek aradan daha 1 hafta geçmeden malesef öldü. Dışının erkek ölmeden yumurtladigini fakat dışarıya yumurtladigini gördüm. Ölünce hala daha yumurta vardı ama sonra yumurtladı mi ısrarla yumurtlamak istemiyor mu hiçbir fikrim yok. Sürekli kusma hareketleri yapıyor. Bir halsiz bir ordan oyana gidiyor. Her yeri kemiriyor uğraşacak yer arıyor. Vaktinin çoğu hala yuvada. Yanına erkek koymak istiyorum ama dışının bu şanssızlığına koyduğum erkeği de kaybederim diye korkuyorum. Hala daha kusma hareketlerine devam ediyor. Yemesi içmesi normal. Eğer bir hastalığı varsa yardım edebilir misiniz. Ne yapmam gerekiyor.