M
Muharrem KARAKOÇ
Guest
Arkadaşar evimin bodrum kısmında üretim yapıyorum(güneş görüyor) ama buranın kışın ısınma sorununu nasıl çözerim yada siz üreticiler nasıl çözüyorsunuz ?
arkadaşlar aynı sorun bendede var küçük bir dükkan tuttum onlar için 15 mt2 yalıtım yapıp ufo tarzı ısıtıcı koysam havayı kurutur soba hiç olmaz arkadaş yaglı radyatör demiş ama onunda tahminim kokusu olur doğalgaz sobası yine gazdan etkilene bilirler e havalarda yavaş yavaş soğudu ne yapacağımı bilemiyorum akıl akıldan üstündür derler fikirlerinizi bekliyorum
arkadaşlar aynı sorun bendede var küçük bir dükkan tuttum onlar için 15 mt2 yalıtım yapıp ufo tarzı ısıtıcı koysam havayı kurutur soba hiç olmaz arkadaş yaglı radyatör demiş ama onunda tahminim kokusu olur doğalgaz sobası yine gazdan etkilene bilirler e havalarda yavaş yavaş soğudu ne yapacağımı bilemiyorum akıl akıldan üstündür derler fikirlerinizi bekliyorum
radyatör candır harbiden bende 11 dilimli var zaman ayarı yapıyorum gerçekten süper en kral ufo yağlı radyatörün eline su dökemez gerçekten süper bişey ama ayarını yapabilmek lazım dereceyle felan o şekilde ayda 120tlye 15m2 bi alanı ısıtırsınız
1 adet armut lamba var zatenyağlı radyatör kullanmayı düşünüyorum ben siz ne önerirsiniz