Arkadaşlar sorun hala devam ediyor.Yardimci olamaz misinizMerhaba arkadaşlar, benim kuşlarımınin Şubat ayından beri 4 kuluçka yaptılar.Yumurtalar hepsi boş çıktı.30 yakın yumurtadan hiç bir şekilde yavru alamadım.Arada dinlendirelim ama ona rağmen birşey değişmedi.Erkek kuşun önceki eşinden yavrusu oldu geçen sene.Disi en az 1 buçuk yaşındadir.Erkek kuşum 2017 doğumlu.Erkegin yaşindan dolayı olabilirmi .kafes, tünek yeme içme düzenli . Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Selenyum E vitamini takviyesi yapın. Ürün olarakta Röhnfried Taubenfit E-50 selenyum temin edin. Birdahakinede yeni konu açarsanız daha sağlıklı olur çünkü konular birbirine girmektedir. İyi akşamlar dilerim.Arkadaşlar sorun hala devam ediyor.Yardimci olamaz misiniz
Grup gizli grup malesef ekler görünmemektedir. İlk kuluçkasımı daha önce kuluçka geçirdimi. Geçirmediyse yuvanın hazırlıklarını yapıyordur . Çiftleşme gerçekleştimi. Bunlarda önemli faktörler. Yuvada vakit gecirmesi zaman git gide yaklaşmış demektir heran olabilir yumurta fakat desiğim gibi çiftleşme olmadıysa yumurtlama gerçekleşse bile yumurta bos cıkacaktır. İyi aksamlar.Merhaba arkadaşlar dışı muhabbet kuşum sürekli yuvalikta yatıyor ama yumurta yapmıyor neden olabilir 2 aydir yuvalikta yatıyor dışarıya çıkmıyor korkuyorum bir rahatsızlık mi var acaba
Merhaba E_ selenyum kullandım.Şuab 5. Kuluçka toplam 35 yumurta boş çıktı.Erkegin geçen sene yavrusu oldu ama eşi öldü.Her şeyi denedim . sadece tek merak ettiğim ERKEK 6 yaşında bu engel mi ve Dişi kısır ise yumurtlar mi?Selenyum E vitamini takviyesi yapın. Ürün olarakta Röhnfried Taubenfit E-50 selenyum temin edin. Birdahakinede yeni konu açarsanız daha sağlıklı olur çünkü konular birbirine girmektedir. İyi akşamlar dilerim.
"Değişim gibi çiftleşme olmadıysa"Grup gizli grup malesef ekler görünmemektedir. İlk kuluçkasımı daha önce kuluçka geçirdimi. Geçirmediyse yuvanın hazırlıklarını yapıyordur . Çiftleşme gerçekleştimi. Bunlarda önemli faktörler. Yuvada vakit gecirmesi zaman git gide yaklaşmış demektir heran olabilir yumurta fakat desiğim gibi çiftleşme olmadıysa yumurtlama gerçekleşse bile yumurta bos cıkacaktır. İyi aksamlar.
Anladım.İlginiz için teşekkür ederim Her yolu denedim.Akışına bırakacağım, yapacak bir şey yok sağolunDediğim gibi yazmak istemiştim yazım hatası yapmısım kusura bakmayın. Erkek yaşından dolayı dölleyememiş olabilir verimi düşmüş olabilir. Yada dişiyle çiftleşme esnasında döllenme tam gercekleşmiyor olabilir. Hangisi oldugundan dolayı boş yumurta olayı gerçekleşmesini bilmek cidden cok zordur. Zaten siz gerekeni yapmıssınız daha oncede yavru almıssınız önceki eşinden. Yani binevi tecrübeniz mevcut.
Keske sizinde bizimde elimizden bişey gelse rica ederimAnladım.İlginiz için teşekkür ederim Her yolu denedim.Akışına bırakacağım, yapacak bir şey yok sağolun
Merhaba E_ selenyum kullandım.Şuab 5. Kuluçka toplam 35 yumurta boş çıktı.Erkegin geçen sene yavrusu oldu ama eşi öldü.Her şeyi denedim . sadece tek merak ettiğim ERKEK 6 yaşında bu engel mi ve Dişi kısır ise yumurtlar mi?
Bende öyle düşünüyorum Kendi hallerine bıraktım.Nasipde varsa olur.Çok teşekkürlerDişi kısır ise yumurtlamaz. Büyük ihtimalle çiftleşme tam olarak gerçekleşmiyor.