Melihgulcu
Meraklı Üye
Selamün aleyküm hayırlı akşamlar muhabbet kuşu kulukça süresi kaçıncı yumurtadan hesaplanır yardımcı olursanız sevinirim
Levent bey 3.yumurtayı 15 martta yaptı dişi kuşum 5 tane yumurtası var 5 yumurtanın da 5nin boş olma ihtimali varmıdır sizceBazen 1 ve 2. yumurtadan itibaren yatabilirler. Kesin bir şey söylemek zor.
Genelde 3. yumurtadan itibaren 19 gün sayın.
Allah bilir.Levent bey 3.yumurtayı 15 martta yaptı dişi kuşum 5 tane yumurtası var 5 yumurtanın da 5nin boş olma ihtimali varmıdır sizce
Hayırlısı neyse o olsun o zaman levent bey olasılıkları düşünücek olursak 5 yumurtanın da boş olduğunu düşünürsek ne zaman almalıyım yumurtaları gün olarak yumurtalarında günlerini de yazmak isterimAllah bilir.
7-8 Mart gibi hepsinin çıkmış olması gerek.Hayırlısı neyse o olsun o zaman levent bey olasılıkları düşünücek olursak 5 yumurtanın da boş olduğunu düşünürsek ne zaman almalıyım yumurtaları gün olarak yumurtalarında günlerini de yazmak isterim
11mart 1.yumurta
13 mart 2.yumurta
15 mart 3.yumurta
17 mart 4.yumurta
19 mart 5.yumurta
Anladım hocam teşekkür ederim bir de size son bir şey sormak istiyorum benim yuvalığım folluksuz ama yuvalığın alt kısmında çıkıntı var folluklu yuvalık gibi dişi kuşum yumurtaları o çıkıntıya değil de yuvalığın köşesine topluyo böyle olması normal mi7-8 Mart gibi hepsinin çıkmış olması gerek.
Yumurtaları kontrol edin.
Bu gün yarın, belki öbür gün ilk 2-3 yavrunun çıkması gerek.
Normal diye bir şey yok. Dişi istediği gibi yapar. Sonraki kuluçka başlamadan yuvalığı değiştirrisiniz.Anladım hocam teşekkür ederim bir de size son bir şey sormak istiyorum benim yuvalığım folluksuz ama yuvalığın alt kısmında çıkıntı var folluklu yuvalık gibi dişi kuşum yumurtaları o çıkıntıya değil de yuvalığın köşesine topluyo böyle olması normal mi
tamamdır hocam yardımlarınız için teşekkür ederimNormal diye bir şey yok. Dişi istediği gibi yapar. Sonraki kuluçka başlamadan yuvalığı değiştirrisiniz.
Hocam şuanda dişi kuşum yumurtaların üzerinde boş ise yumurtalar dişinin ilk kulukçası dinlendirmeye gerek var mı ikinci kulukça içinFlashla kontrol edermisiniz yumurtaları bizede resim atın boşsa beklememiş olursunuz..