Üreme için ayırma tekniği ancak bazı sorunlar var

Hydracim

Yeni Üye
Çift muhabbet kuşum var dışı ve erkek birbirleriyle bulusali 2 ay kadar oluyor eş tutmus çok sayılmazlar erkek kuşum çok kizgindi dışı alayım yanına dedim dişi kuş sürekli yumurtluyor ancak yumurtalar boş ve kuşlarım çiftleşmiyordu bende ikisini bir süre ayırıp ikisinede Nijer tohumu ve ek sebze filan veriyorum büyük bir kafesin ortasina karton koyarak ayırdım seslerini duyuyorlar ancak temas veya görüntü yok dışı kuşum kuluckada ayumurtalar boş yüksek ihtimal birkaç gün sonra Alicam şuanda dışı kuşum yumurtalara kur yapiyor erkek kuş biraz bana kızgın evcil olduğu için trip yapıor asıl sormak istediğim boş yumurta sorununu nasıl çözerim ve ciftlesmelerini sağlarım bu şekilde ayırma yöntemi calisirmi nasil eş tutarlar aslında dışı kuşum daha önce 20 gun boş yumurtanin üstünde yattı erkekde arada besledi onu ama yani çiftleşme olmadı popo tüyünü aldım erkek kuşumun şuan ayrılar bir süre sonra birlestirecegim demek istediğim yavru istiyorum ne yapabilirim karışık oldu biraz ama bu koşular sağlandı şuan yavru için ne yapmam gerekiyor bu yöntem verim sağlarmi erkek kuşum 2 yıldan az bir süredir benimle yavru aldım dişi kuş kaç yaşında bilmiyorum petshoptan aldım ve biraz evcildi aldığımda sanırım birisi sahiplenmis daha önce geri vermiş (kafes tam ortadan karton ile ayrılmış durumda )

Erkek tam kızgınsa yumurtaları aldıktan 2 gün sonra erkekle birleştir. %100 garanti değil ama ihtimal var.

Geri