Dokunurken hissettim öyle açıp baktım kuşun oraya özel olarak bir eşelemesi yokBir şey anlamadım ama zaten ur tümör varsa veteriner bakmalı. Siz bir şey yapamazsınız. Kuş dideklemiyorsa kendiniz mi açıp buldunuz orayı?
Dediğim gibi şüpheli bir kitle gibi duruyorsa veteriner bakmalı. Aksi taktirde sorun olmaz. Büyüme, didekleme vs yoksa sorun olacağını sanmıyorum ama yinede gösterilse iyi olur. Riske atmamak adınaDokunurken hissettim öyle açıp baktım kuşun oraya özel olarak bir eşelemesi yok
Teşhis nasıl yapılıyor hafta sonu veterinere gittiğimde onu da sorayımDediğim gibi şüpheli bir kitle gibi duruyorsa veteriner bakmalı. Aksi taktirde sorun olmaz. Büyüme, didekleme vs yoksa sorun olacağını sanmıyorum ama yinede gösterilse iyi olur. Riske atmamak adına
Tecrübeliyse anlar veterinerTeşhis nasıl yapılıyor hafta sonu veterinere gittiğimde onu da sorayım
Ondan değil ekstra bir röntgen vs. Çekilir mi fiyat bilgisi içinTecrübeliyse anlar veteriner
Uygun görürse işlem yapar ancak. Bana büyük bir şeymiş gibi gelmedi. Yinede sorun yüzeysel de olsa bir baksın. Kuşu götürürken üşütmemeye özen gösterin.Ondan değil ekstra bir röntgen vs. Çekilir mi fiyat bilgisi için
Kafesi battaniyeye sarıp götürmeyi düşünüyorumUygun görürse işlem yapar ancak. Bana büyük bir şeymiş gibi gelmedi. Yinede sorun yüzeysel de olsa bir baksın. Kuşu götürürken üşütmemeye özen gösterin.
Çok soğuksa kafesi streç ile sarın üzerine battaniye örtün. Daha garanti olurKafesi battaniyeye sarıp götürmeyi düşünüyorum
Ondan değil ekstra bir röntgen vs. Çekilir mi fiyat bilgisi için
@Melih.S59 hocam sizce de dediğim gibi midirHocam diğer kanatta da aynı yerde şişlik var acaba anatomik birşey mi
Gece gece gülme tuttu affola, fotoğrafı incelerken bir sıkıntı arıyordum bende. Kuşun hiçbir sıkıntısı yok sultanların anatomisi bu şekildeHocam diğer kanatta da aynı yerde şişlik var acaba anatomik birşey mi