Cihat Türkmen
Onursal Üye
Dün Ümit Bay ustamızı ziyarete gittim. Allah razı olsun ustamız bizden ilgi alakasını, güleryüzlülüğünü, samimiyetini hiç eksik etmedi. Her şeyiyle çok güzel ve samimi bir ortamı vardı. Kuşlarına diyecek bir şey bulamıyorum zaten
Hele meşhur bir sarı erkeğimiz var ki kuşlar başına
MaşAllah dişiyi yemliğe sıkıştıran bir erkeği ilk defa gördüm
Ayrıca üretimhaneye gittiğimde siteden Tugay GÖKÇE ustamla tanışmış oldum. Ardından Sinan ÇELİK ve Sertaç ARSLAN ustamız da üretimhaneye geldiler ve değerli ustalarımızla da tanışma fırsatı buldum. Daha sonrasında eski üreticilerimizden Serkan ustamız da üretimhaneye geldiler ve onunla da tanışmak beni ayrıca onurlandırdı
Hepberaber konuşulup muhabbet edildi, bilgi paylaşımı yapıldı. Her şey çok güzeldi. Böyle cemiyyetlere vesile olanlardan Allah razı olsun. Çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar, güzel ilişkiler kuruluyor.
Allah muhabbetimizi daim eylesin, Ümit ustamızı ve nice üretici ustalarımızı Allah utandırmasın gerçekten layığıyla yapılan üreticilik kendini belli ediyor
Üretimhanede resim çekilemedik sadece telefonumda kalan bu 2 ufaklığın resmi oldu
Buyrun

Allah muhabbetimizi daim eylesin, Ümit ustamızı ve nice üretici ustalarımızı Allah utandırmasın gerçekten layığıyla yapılan üreticilik kendini belli ediyor

Üretimhanede resim çekilemedik sadece telefonumda kalan bu 2 ufaklığın resmi oldu