tüneğe vicks sürmek

Kuşsever:)

Yeni Üye
Arkadaşlar kendi yaptığım tüneğe ve hazır aldığım tünğe günlük vicks sürüyorum.Erkek kuşumun ayağındaki mantara iyi geldiğini gördüm.Sorun olur mu?Bir de kendi yaptığım tünek nasıl olmuş uygun mu?
20180818_084008[1].jpg
20180818_084013[1].jpg
20180818_084022[1].jpg

Erkegin ayaginda mantar varsa bu disisine ve varsa yavrulara bulasir. Tehlikeli degil mi mantarli kusu es yapmak ?

Erkegin ayaginda mantar varsa bu disisine ve varsa yavrulara bulasir. Tehlikeli degil mi mantarli kusu es yapmak ?
ben kuşlarımı kuzenimde görmüştüm kendisine de biri hediye etmiş.Kuşlarına seyehate çıktığından dolayı iyi bakamıyordu.Ben de kuşları aldım.Erkek de mantar olduğunu görünce ayırmayı düşündüm ama petshop ayırmayın her gün ikisine de vicks sürün dediler.Sürdüm sürekli fakat geçtiğinde sürmeyi bırakınca mantar tekrar başladı. Mantar ilacı da kuşu ölümden döndürmüştü.Ama artık bitse de bitmese de hergün vick süreceğim:)

Yavrular çıkıncaya kadar iyi bir tedavi yöntemi olabilir ama, yavrular yumurtadan çıktıklarından sonra bağışıklıkları zayıf olacağı için ne kadar doğru bir yöntem olduğu tartışılır. Bu konuda üstadların tavsiyelerini dikkate alın derim.

Yavrular çıkıncaya kadar iyi bir tedavi yöntemi olabilir ama, yavrular yumurtadan çıktıklarından sonra bağışıklıkları zayıf olacağı için ne kadar doğru bir yöntem olduğu tartışılır. Bu konuda üstadların tavsiyelerini dikkate alın derim.
peki yavrular çıktıktan sonra erkeği ayırsam mı? dişi bakabilir mi yavrulara?

Geri