Daha dün röhnfried entrobac verdim birde tüy dönemindelet şimdiŞahsen bana dışkısı hiç güzel gelmedi.Önce pektim içeren Divitsol tarzı bir premiks sunabilirsiniz.Ama bana kalırsa fayda etmeyecektir.Ardından probiyotik verebilirsiniz yine geçmez ise de elektrolit deneyebilirsiniz..
Anladım,Entrobac iyidir dışkıları iyi toparlıyor.Bugün de verin yarın yeniden istişare ederiz..Daha dün röhnfried entrobac verdim birde tüy dönemindelet şimdi
Tamamdır teşekkür ederimAnladım,Entrobac iyidir dışkıları iyi toparlıyor.Bugün de verin yarın yeniden istişare ederiz..
Önümüzdeki günlerde yeni kafese geçicem eskidi bu çiftimin kafesi daha geniş bir kafes alıcam@TommyVercetti Bu arada kafesin ömrü azalmaya başlamış..
Yok bu diğer çiftim Kirke iyi İrmik ve çocuklarlaAileden kim hasta @TommyVercetti yoksa Kirke hanım mı![]()
Tamam hocamKafes tabanına tuvalet kağıdı koyarmısın, dışkılar dan bişey anlayamadım.
Yok bu diğer çiftim Kirke iyi İrmik ve çocuklarla![]()
2 gün probiyotik ve elektrolit takviyesi yap.
Teşekkür ederim hocam bir problem yoktur inşallah. Tamamdır hocam entrobac var 2 gün arka arkaya ondan veririm sonra bir tanıdıktan elektrolit bulur bir günde ondan veririm2 gün probiyotik ve elektrolit takviyesi yap.
Eczaneden Ge-Oral alabilirsiniz elektrolit için.Teşekkür ederim hocam bir problem yoktur inşallah. Tamamdır hocam entrobac var 2 gün arka arkaya ondan veririm sonra bir tanıdıktan elektrolit bulur bir günde ondan veririm
Ge oral i biliyorum da satışı durmuşmdiye duydumEczaneden Ge-Oral alabilirsiniz elektrolit için.