Mavis12345
Yeni Üye
Daldari aspur verin bu mama olabilir yada civciv yemi gibi birseyYavru kuş için kuşcuda yem istedim şunu verdi yemle karıştır nijer tohumu varsada az koy yesin dedi yem kırabiliyor zorlanmıyor karıştırdım bende öyle koydum yemliğe yedi zararı olurmu
Suyla az nemlendirmeye gerek varmı bunu ve karıştırmadan günlük az versem olurmuHazır mama. Yesin sorun olmaz. Lakin yavru için nijer uygunmudur bilemem. Fazla koymayın amaa
Bu arada nasıl oldu yavrular gözde hanım benim de bugün anne birini fena benzetmiş resmini paylaşmıyorum şu anndurumu iyi değil inşallah atlatır yemnkirmayi öğrenemedi bir türlü bakalım elle besleyecem ama inşallah öğrenirHazır mama. Yesin sorun olmaz. Lakin yavru için nijer uygunmudur bilemem. Fazla koymayın amaa
Suya gerek yok. Ayrı bi yemliğe de koyabilirsin. Karıştırabilirisn de. Ben bunun kapalı paketlisini kullandım. Son tüketim tarihi çol uzundu. Çabuk bozulan bir şey değil.Suyla az nemlendirmeye gerek varmı bunu ve karıştırmadan günlük az versem olurmu
Aaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Fotoğraf gelmedi? Umarım çok kötü değildir.Bu arada nasıl oldu yavrular gözde hanım benim de bugün anne birini fena benzetmiş resmini paylaşmıyorum şu anndurumu iyi değil inşallah atlatır yemnkirmayi öğrenemedi bir türlü bakalım elle besleyecem ama inşallah öğrenir
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederimSuya gerek yok. Ayrı bi yemliğe de koyabilirsin. Karıştırabilirisn de. Ben bunun kapalı paketlisini kullandım. Son tüketim tarihi çol uzundu. Çabuk bozulan bir şey değil.
Kafaya sağlam çalışmış anne o yüzden resim koymadımAaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Fotoğraf gelmedi? Umarım çok kötü değildir.
Bizimki toparladı çok şükür. Aspur yiyebiliyor. Uçuyor vs. Normal yemi de inş bi kaç güne öğrenir.hala abisi beslesin istiyor. Bize alıştı uçınca gelip bize kpnuyorlar maşaalah
Aah kıyamam çok üzüldüm.. inşaallah atlatır. Sapasağlam olur toparlar inşallah.Kafaya sağlam çalışmış anne o yüzden resim koymadım
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yavru kuş için kuşcuda yem istedim şunu verdi yemle karıştır nijer tohumu varsada az koy yesin dedi yem kırabiliyor zorlanmıyor karıştırdım bende öyle koydum yemliğe yedi zararı olurmu
Vitamin felan var demi şu mamanın içindeHiç bir zararı olmaz bu hazır kuş maması. isterseniz hafif nemlendirin havuçla veya suyla. haftada 2 gün yeterlidir. günlük yiyeceği kadar azar azar mamalıkta verebilirsiniz.
Teşekkür ederimvitamin takviyesi ayrıca verilmeli. suluğa damlatılan. onuda haftada 2 veya 3 gün verseniz yeterlidir.