Önemli olan dişinin alışık olması zaten, başka bir odaya koymanızı tavsiye ederim.erkek alışık ama dişi değil ve gece 12 buçuğa kadar tv ışık açık hep orda oturuyoruz
Acil olmayan konular için etiketleme yapmayınız.
erkeği 1 aylıkken aldık şimdi 6 aylık dişi yi 7 aylık aldık alışamadıÖnemli olan dişinin alışık olması zaten, başka bir odaya koymanızı tavsiye ederim.
dişi albino muhabbet kuşumu nasıl kızıştırabilirimAcil olmayan konular için etiketleme yapmayınız.
Dediğim gibi, yuvada yatan ve rahatsız olmaması gereken daha çok dişi kuş olduğundan onun alışık olması daha önemli. Erkeğin alışık olması çok bir şey değiştirmez.erkeği 1 aylıkken aldık şimdi 6 aylık dişi yi 7 aylık aldık alışamadı
Havuç, nijer tohumu, yumurta maması yedirerek. Ama hepsinin ölçüleri var. Kafamıza göre vermememiz gerekiyor.dişi albino muhabbet kuşumu nasıl kızıştırabilirim
1 yıldır kuş bakıyorum ve yumurtam maması bebe bisküvilü irmikli tarçınlı havuçlu keci boynuzu tozu nijeride denerim 1 çay kaşığı ölçüsündeççHavuç, nijer tohumu, yumurta maması yedirerek. Ama hepsinin ölçüleri var. Kafamıza göre vermememiz gerekiyor.
Bende erkek kuşumun yanına dişi almıştım 2. Hafta yumurta yaptı şuan kuluçkada, dediğiniz gibi TV olan oda da bizde gece 3 e kadar sürekli oradayız. Biraz kuşun karakteri ile alakalı bı durum sanırımTelevizyon Olan Odada Kuşlar Kuluçkaya yatarmı
Bebe Bisküvisi Zaralı Değil diye biliyorum babamın arkadaşı var kuşlarda türkiye birinçiliği kanaryaları var o bize dediAynen öyle karakter meselesi bazı Kus sesli ortamı ister bazısı sessiz ortamı tamamen kusun nasıl bir büyüme geçirdiğine bağlı
NİJER KAÇ KAŞIK KOYAYIM BUGUN ALDIM..Havuç, nijer tohumu, yumurta maması yedirerek. Ama hepsinin ölçüleri var. Kafamıza göre vermememiz gerekiyor.