Tek gözü kapalı ve kısık

pasinyan

Yeni Üye
Herkese iyi akşamlar. Muhabbet kuşum bir haftadır sol gözünü kapatıyor açtığı zaman da çok kısık bakıyor sanki gözüne bir şey batıyormuş gibi, şişmiş gibi geldi bana çünkü normal gözü kadar açılmıyor. Daha önce bu durumla karşılaşan var mı? Petshoptan damla falan alsam düzelir mi veterinere götürmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.

Petşop ilaç satamaz öncelikle bunu söyleyeyim size. Petşoptan hiçbir ilaç almayın.
Konuya gelirsek görüntü paylaşmamışsınız..
Kuşun gözünde kırmızılık,akıntı vs varsa eczaneden Tobrased göz damlası alın ve sabah akşam 1 damla damlatın,toplam 3 gün kullanın.
Bu arada kuşunuzun dışkıları nefes alışı vs nasıl? Kuyruk sekmesi var mı?

Petşop ilaç satamaz öncelikle bunu söyleyeyim size. Petşoptan hiçbir ilaç almayın.
Konuya gelirsek görüntü paylaşmamışsınız..
Kuşun gözünde kırmızılık,akıntı vs varsa eczaneden Tobrased göz damlası alın ve sabah akşam 1 damla damlatın,toplam 3 gün kullanın.
Bu arada kuşunuzun dışkıları nefes alışı vs nasıl? Kuyruk sekmesi var mı?
Görüntü paylasma yerini bulamadim 😔 nefes alışı normal gözünde kızarıklık ve akıntı yok dışkısı hafif cıvık gibi geldi ama emin değilim kuyruk sekmesi de ara ara oluyor. Hasta olabilir mi acaba

Görüntü paylasma yerini bulamadim 😔 nefes alışı normal gözünde kızarıklık ve akıntı yok dışkısı hafif cıvık gibi geldi ama emin değilim kuyruk sekmesi de ara ara oluyor. Hasta olabilir mi acaba
Video streammable.com paylaşıp linki buraya yapıştırın.
Foto : Hızlıresim.com link buraya.

Geri