Tatlı canavarımla ilgili soru

sekizkasim

Yeni Üye
Arkadaşlar tatlı canavarimi biliyorsunuz. Artık ona scarface ismini koydum. Resimde de görüldüğü gibi scarface in popo kısmı ve o bokgedeki tüyler çok dağınık ayrıca popo kısmı sürekli nefes alır gibi açılıp kapanıyor. Neden acaba. Diğer kardeşinin öyle bir durumu yok. Ayrıca hem scarface in ve hemde kardeşinin cinsleri ve cinsiyetleri hakkında fikriniz var mı.37-38 günlük oldular bu arada

Scarfacein cinsiyetini tam anlayamadım yakından resim yüklermisiniz ve yem yeme durumu nasıldır. Diğer kardeşi dişi

Buda dişi :) su içmesi nasıl. Probiyotik takviyesi yapıyormusunuz dışkılar için

Sadece vitamin kullanıyorum. Daha 32 günlükken yuvadan atladı. Babası besliyordu. Ama kafesteki ikinci gününde babası çiftleşmeye çalıştı bir kaç defa. Kafesten çıkardım ayrı kafese koydum. Babası daha sonra henüz yarım saattir yuvadan çıkmış olan kardeşininde üstüne çıktı çiftleşmeye çalıştı. Onuda hemen scarface in kafesine aldim

Probiyotik varmı elinizde . Probiyotik takviyesi vermeniz iyi olur. Dışkı toparlanması için

Popo kısmına dışkı yapışıyor video olsa daha iyi olur. Sindirimle alakalı durum olabilir. Dışkı çıkarmada problem yasıyorda olabilir. O yüzden probiyotik temin etmenizde fayda var

Anne baba nin olduğu kafes ile yavruların kafesini yanyana koysam her dordude cildiriyorlar. Ayrı odalara koysam , odalardan biri çok ta sıcak değil. Care

Anne baba nin olduğu kafes ile yavruların kafesini yanyana koysam her dordude cildiriyorlar. Ayrı odalara koysam , odalardan biri çok ta sıcak değil. Care
2kafesin arasına karton koysanız,birbirlerini görmezlerse belki sesleri biraz daha azalabilir🤔

Denedim onu da.. baba bir yandan scarface bir yandan kafes tellerine tırmanıp kemirmeye calisiyorlar

Geri