Mehmetgul27
Meraklı Üye
Dişi muhabbet kuşum tırnağını keserken kanadı şuan durdu ne yapmam lazım
Bilmiyorum ama çok korkuyorum onun için attım ard arda1 konu açtıktan sonra, bekleyin mutlaka cevap yazan olacaktır, 2,3 dk aralıklarla 2 yeni ama aynı konu ile ilgili konu açmanız kuşa Bi fayda sağlamıyor..
Net fotoğraf atabilir misinizBilmiyorum ama çok korkuyorum onun için attım ard arda
Maalesef en net bu çekemiyorumNet fotoğraf atabilir misiniz
Valla anlaşıldığı kadarıyla çok derin kesmişsiniz gibi gördüm. Tırnağın bir bölümünde damarlar vardır. Buradaki hasat düzelir mi bilemiyorum.Maalesef en net bu çekemiyorum
Şuan kanaması durdu ne yapmam lazım pekiValla anlaşıldığı kadarıyla çok derin kesmişsiniz gibi gördüm. Tırnağın bir bölümünde damarlar vardır. Buradaki hasat düzelir mi bilemiyorum.
Valla anlaşıldığı kadarıyla çok derin kesmişsiniz gibi gördüm. Tırnağın bir bölümünde damarlar vardır. Buradaki hasat düzelir mi bilemiyorum.
Hayır yokKonu başlıklarında acil, lütfen, yardım ve önemli gibi kelimeler kullanmayınız. Açıklayıcı konu başlığı kullanınız.. Aynı konu hakkında birden fazla başlık açmayınız.
Kanama durdu ise bir işlem yapmayınız, evde batikon varsa pamuk yardımı ile az miktarda batikon uygulayabilirsiniz.
TamamÇok fazla kesmişsiniz. kesmeyi bilmiyorsanız lütfen keserken insan tırnağı gibi düşünmeyin, mümkünse videolardan öğrenip kesmeye çalışın.
Ne yapmam lazım pekiKonu başlıklarında acil, lütfen, yardım ve önemli gibi kelimeler kullanmayınız. Açıklayıcı konu başlığı kullanınız.. Aynı konu hakkında birden fazla başlık açmayınız.
Kanama durdu ise bir işlem yapmayınız, evde batikon varsa pamuk yardımı ile az miktarda batikon uygulayabilirsiniz.
Takip ediniz ayakta şişme, morarma, siyahlaşma olur ise veterinere götürünüz.Ne yapmam lazım peki
Bu var olurmuTakip ediniz ayakta şişme, morarma, siyahlaşma olur ise veterinere götürünüz.
Evde fucidin krem mevcut ise az miktarda sürebilirsiniz.
Birde hametan varTakip ediniz ayakta şişme, morarma, siyahlaşma olur ise veterinere götürünüz.
Evde fucidin krem mevcut ise az miktarda sürebilirsiniz.