caballero
Yeni Üye
Merhabalar, 2 aylık yavru yeşil kuşum genel olarak tüylerini kabartıyor. Bu bir hastalığa işaretçi olabilir sanırım ama bu yeni bir durum değil, bana geldiğinden beri bu şekilde ki 1 aydan fazla oldu. Gün içinde uçuyor, ötüyor, bazen oyuncaklarla oynuyor, tüy bakımı yapıyor ve şekerleme yapıyor ancak hep kabarık. Tek sorunumuz yem yemeyle alakalı çünkü dal darı ve evde yapılan yumurta maması dışında bir şey yemiyor ama sanırım onu da aştık ballı kraker ile birlikte.
Tohuma geçişi denediğimiz bazı günlerde, biri dün yaşandı, siyah dışkı gözlemledim. Uzun süreli açlık durumunda veya diğer sindirim problemlerinde görülen bir şey diye okudum. Bizimki açlıkla alakalı sanırım çünkü ertesi gün tohum yerse normale dönüyor.
Özetle mavi olan 1 aylık yavru cin gibi bakınırken 2 aylık yeşil kuşumun kendini kabartıp uyuması normal midir? Fotoğrafları ekliyorum, yardımcı olabilir misiniz @Merve ?
Tohuma geçişi denediğimiz bazı günlerde, biri dün yaşandı, siyah dışkı gözlemledim. Uzun süreli açlık durumunda veya diğer sindirim problemlerinde görülen bir şey diye okudum. Bizimki açlıkla alakalı sanırım çünkü ertesi gün tohum yerse normale dönüyor.
Özetle mavi olan 1 aylık yavru cin gibi bakınırken 2 aylık yeşil kuşumun kendini kabartıp uyuması normal midir? Fotoğrafları ekliyorum, yardımcı olabilir misiniz @Merve ?