Tüylü Baba Oluyor... :))

Emrehan DİLEKÇİ

Emektar Üye
Arkadaşlar Erkek Kuşum Kırlangıç'a Veda Ettik... Ayrılırken Zorlansakta Vedalaşmayı Başardık ve Diğer Arkadaşlarının Yanında Bıraktık, Arada Gidip Bakıyorum, Seviyorum Bizi Hala Unutmamış Olması Güzel...

Kırlangıç'a vedadan sonra kafesimizi şenlendirecek o güzel bayana geldik, kendisine bir ad arıyorum hala bulamadım, yorum yaparken o konudada yardımcı olmanızı rica ederim :) Gelin hanımın yumurtası var ve yaklaşık 1 haftaya yumurtlayacak İnşaallah, üstelik ikisi Tüylü ile kısa zamanda çok iyi anlaştılar... :) Ve Tüylü'nün Yeni Eşi Gelin Hanımın görüntülerini sizlere sunalım istedik...

(Telefonum ağrızalandığı için diğer telefonumla çektim bu nedenle görüntü kalitemiz biraz düşük maalesef...)

İşte Fotoğraflarımız:

(ÖLÜ NUMARASI YAPMAYIDA BİLİYORUZ... :D )

q3BQAW.jpg

MXJ81a.jpg

doblLL.jpg

54VENq.jpg

YMb8Yj.jpg

mdLgQP.jpg

jLnr9j.jpg

BE2WqD.jpg

Son düzenleme:
Masaallah cok tatliymis gelin hanim :)Tuylu'de hizliymis hani masaallah, babalik ona cok yakisacak :)

Masaallah cok tatliymis gelin hanim :)Tuylu'de hizliymis hani masaallah, babalik ona cok yakisacak :)

Teşekkürler, ne hızlı ne hızlı hiç sormayın yavrucak hiç dişi yüzü görmedi tabiki cevher gibi geldi ona :D Her sn yanında hiç ayrılmıyor yaklaşıncada paso vermiyor :D Kaşınıp, kur yapıp duruyorlar... :D

Teşekkürler, ne hızlı ne hızlı hiç sormayın yavrucak hiç dişi yüzü görmedi tabiki cevher gibi geldi ona :D Her sn yanında hiç ayrılmıyor yaklaşıncada paso vermiyor :D Kaşınıp, kur yapıp duruyorlar... :D

Bunlarda da mubislerde oldugu gibi disi agresif oluyor mu? Gerci goruntuden disi pamuk gibi masallah. Agresif durmuyor hic... Pamuk mu olsa acaba adi :D

Bunlarda da mubislerde oldugu gibi disi agresif oluyor mu? Gerci goruntuden disi pamuk gibi masallah. Agresif durmuyor hic... Pamuk mu olsa acaba adi :D

Aslında güzel isim hiç fena değil, olabilir :) :D yok agresif olmuyorlar biraz Tüylü çok bağırıyor o kadar :D Dişi pamuk gibi hiç sesi çıkmıyor bende buna şaşıyorum... :)

Son düzenleme:
Geri