Erkek kuş tüyde ve kuşlar ayrı erkek kuşun tüneğe falan kur yaptığını görüyoruz. Erkek Tüydeyken çiftleşme olur mu ? Kuşlar haftaya birleşicek.
olabilir ama verimin düşük olacağını söyleyenler var bir de tüy de olan kuşları eşe atmayın diyen ustalar var siz tüy den çıkmasını bekleyin bence daha sağlıklı olurErkek kuş tüyde ve kuşlar ayrı erkek kuşun tüneğe falan kur yaptığını görüyoruz. Erkek Tüydeyken çiftleşme olur mu ? Kuşlar haftaya birleşicek.
Al benden de o kadar. tüy sürecini tamamlayana kadar erkeğe bakım yapın uçmasına fırsat verin. Tüyden çıktıktan sonra dolu yumurta ihtimali artar. Acele ederek bazen çok zaman kaybedebiliyoruz.olabilir ama verimin düşük olacağını söyleyenler var bir de tüy de olan kuşları eşe atmayın diyen ustalar var siz tüy den çıkmasını bekleyin bence daha sağlıklı olur
olabilir ama verimin düşük olacağını söyleyenler var bir de tüy de olan kuşları eşe atmayın diyen ustalar var siz tüy den çıkmasını bekleyin bence daha sağlıklı olur
Cevap için teşekkürler uçmasını sağlarım. Vitamin falanda veriyorum maydonoz vs ama başka bişey yapmam gerekiyor mu yani hızlı atlatması için ?Al benden de o kadar. tüy sürecini tamamlayana kadar erkeğe bakım yapın uçmasına fırsat verin. Tüyden çıktıktan sonra dolu yumurta ihtimali artar. Acele ederek bazen çok zaman kaybedebiliyoruz.
2 haftadır falan tüyde. Arkadaşımın kuşu aslında. Ama bir süre ben bakıyorum. 5-6 gün önce eşinden ayırdık. Uzun zamandır çiftleşme bekliyoruz çünkü. Erkek çok kızgın şuan ancak tüyde olması bizi endişelendiriyor. Elma ve banyonun kızgınlığı azalttığını duymuştum bu doğru mu ?Elma ve Banyo ikilisi Tüyden rahat çıkmasını sağlar.