Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akşam dokuz-on gibi ışığını kapatın. Kafes tabanına havlu kağıt koyun. Bitler gece aktiftir. Varsa kuş daha çok kaşınır düşecektir bitler. Kanayan yeri oksijenli su varsa baticonla temizleyin
Kardeşim kan tüyün içinde diş kanama yok yani foto da çektim fotolarda az kanama var tüyün içinde ama daha kanlı içinde kan var dışında değil ama bit olma şansı var erke kuşta kanatın diplerinde hiç kan yok.
Kuşın tüyleri eksik. Ama french molt demek de direk münkün değil. Tüylerinde uyuz da olabilir. Megabakter gibi iç rahatsızlık da olabilir. Düzgün vi veteriner götürün kuşu. Mümkünse buraya İstanbul Veteriner Polikliniği
kuşu ben yaklaşık 2 ay önce dışarıda buldum ve 2 aydır tüyleri aynı bu uzunluk da ve tüy dökmeye başladı. birde şu French molt nasıl bir hastalık internette fransız tüy haysatalığı felan diyor da tedavisi ve hastalığın belirtilerini söylerseniz sevinirim.