çok iyi bakıyorum vitaminini falan veriyorum ama 2 aydır devam ediyorİyi bir bakımla 2-3 haftada atlatır.
evet benimkide aynı bende aynılarını yapıyorum ama halada bitmediBende cok iyi bakiyorum. Haftada 2 gun mama yapiyorum. Sularina sirke arada votamin koyuyorum. Meyve sebze veriyorum ama benim ki 3 ay oldu hala bitmedi. Kuslarimda bir hastalik yada sikintida yok..
veterinere gittim veteriner herangi bir hastalığı olduğunu söylemedi sadece tüy değişimi dediO kadar süre tüyde kalmaz kuşlar. Muhtemelen bir hastalığı vardır.
teşekkür ederim subravit kuşcularda bulunur dimiSubravit kullan 1 hafta boyunca suluğuna günlük 5 damla damlat 2 hafta bitmiş olacaktır. Denenmiş ve kanıtlanmıştır.
teşekkür ederimKuşa yem dışında başkaca mama v.s. verilmeyecek. Eczaneden Bemiks veya Bemiks C alınıp 2-3 hafta sürekli hergün taze, suluktan uygulanacak. Hastalık yoksa geçecektir. İştahıda bayağı açılacaktır.
Eğer başka bir hastalığın sonucu olarak tüyden çıkamıyorsa hastalığını bulup tedavi etmeniz gerekir. Öncelikle yukarıdakini deneyiniz.
Bemiks hapın 1/4 ü, Bemiks C nin 1/8 i suluktan hergün taze verebilirsiniz. İyice suya karıştırın biraz geç karışır.
Evet. Kanat tüyleride değişebilir.Benim kusum tüy degisiminde kanat tuylerini dökmedi bir kac kisa kanat tüyü düştü ama en uctaki en uzunlari duruyor. Bunlar degismiyor mu acaba...
Bende b vitamini takviyesi yapayim yarindan itibaren en iyisievet. Kanat tüyleride değişebilir.