Kca
Paylaşımcı Üye
Merhaba sevgili site sakini arkadaşlarım. Benim kız geçenlerde tüy dökmüştü yenileri çıkmıştı şimdi yine 2 gündür efsane bir şekilde tüy dökmeye başladı. İstanbula geldik geleli 1 aya yakındır aman hasta olmasın diye hiç yıkanmadı ondan da olabilir mi diye düşünmeye başladım. bir yandan da yine 2 3 gündür dışkısı lekeli ve rengi kıvamı bir tuhaf. bu aralar kafesi kemirmeye başladı boyalarını falan kemiriyor resmen engellemeye çalışıyorum ama çok asabi. kalamar var ki en sevdiği sey ama onu kemirmiyor. dün suyuna yoğurt suyu eklemiştim sonradan baktım lekeli @umitFB hocama sordum o da sitraks almamı söyledi ama bulamadım haftasonu bir eczaneye gidebildim onlar da piyasadan kalktığını söyleyip onun yerine kontil verdi ama ümit hocam onu sakın verme diyince vermedim. enfeksiyon olduğunu düşündüm kendi çapımda çünkü yeşil lekeler bırakıyor. ama enfeksiyon için ne kullanmam gerekiyor bilmiyorum yakınlarda nöbetçi de yoktu sabah erken bulamam falan diye bugün enfeksiyona iyi gelir diye düşünüp sarımsaklı su yaptım verdim ama hiç su içtiğini görmedim yemeği bile benim zorumla yedi 2 3 kere ben de ellemedim uyuyor. ne yapmamı önerirsiniz? (baktım yemek yemeyince seviyor diye dal darı verdim onu yiyor sonra geri uyuyor)
Son düzenleme: