A aysen sarac Guest 10 Ağu 2014 #1 bu şekilde tüneği kavrayamadan duruyor. Tüm ayakları üst kısımda n
H halil dogan Guest 10 Ağu 2014 #2 Kardes bu tunek kare git petshop aa git yuvarlak olanlar dan gunah kus aci cekiyodur kus simdi
U unsound Yeni Üye Katılım 6 Tem 2014 Mesajlar 70 Tepkime puanı 0 10 Ağu 2014 #3 ve tahta olsun,plastik değil.
H halil dogan Guest 10 Ağu 2014 #4 unsound' Alıntı: ve tahta olsun,plastik değil. Genişletmek için tıkla ... Tirnaklarini kes ve dikat et mor yere kadar kesme ondan sonra tahta tunek al bir daha tirnagi cikmaz
unsound' Alıntı: ve tahta olsun,plastik değil. Genişletmek için tıkla ... Tirnaklarini kes ve dikat et mor yere kadar kesme ondan sonra tahta tunek al bir daha tirnagi cikmaz
A aysen sarac Guest 10 Ağu 2014 #5 Tamam çok teşekkürler hemen değiştiririm ama salıncağı yuvarlak ve ince onda da öyle duruyor. -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:08 -->-> Daha önceki mesaj 18:07 -- Tırnakları hemen kesiyorum teşekkürler
Tamam çok teşekkürler hemen değiştiririm ama salıncağı yuvarlak ve ince onda da öyle duruyor. -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:08 -->-> Daha önceki mesaj 18:07 -- Tırnakları hemen kesiyorum teşekkürler
H halil dogan Guest 10 Ağu 2014 #6 O zaman tirnaklar yuzunden dir kes ve mutlaka yuvarlak tahta tunek al
Ömer Macit Emektar Üye Katılım 1 Kas 2013 Mesajlar 1,376 Tepkime puanı 5 10 Ağu 2014 #8 tırnak kesmeyin kus kendi düzeltir tırnak kesimini bilmeyen biri yaparsa kanamadan ölüyor kus
jezzey Paylaşımcı Üye Katılım 27 Haz 2013 Mesajlar 526 Tepkime puanı 0 10 Ağu 2014 #9 kuşa tahta tünek alın yuvarlar çatpık bacak olmuş gibi duruyo inş düzelir
A aysen sarac Guest 10 Ağu 2014 #10 Uzun süre kanarya bakmıştım tırnakları kestim sorun yok. Yarın tahta tünek de alacağın inşallah düzelir.
Uzun süre kanarya bakmıştım tırnakları kestim sorun yok. Yarın tahta tünek de alacağın inşallah düzelir.
K Kuşsever12 Guest 10 Ağu 2014 #11 yuvarlak al karede acı çekiyo bazı kuşlar ayağı yetişmiyor acı çekiyor yuvarlak tahta tünek al