E Efsun Çağlayan Guest 10 May 2013 #2 B grubu vitaminleri Ve C vitamini ışıktan ve açık havadan etkilenir. Yapısı bozulur. o yüzden evet
E Ezel ALBAYRAK Guest 10 May 2013 #4 8 saat ömrü var.atıyorum şuan saat 6 şimdi koyarsanız bu satten hesap edin gece 1 de değiştirmeniz gerek.
8 saat ömrü var.atıyorum şuan saat 6 şimdi koyarsanız bu satten hesap edin gece 1 de değiştirmeniz gerek.
E Emre BATUR Guest 10 May 2013 #5 anaaam ben 3 günde bir degiştiriyordum kuşcu bana öyle demişti benim kuşcu bi şey bilmiyo ellaam
hasiyne Meraklı Üye Katılım 9 May 2013 Mesajlar 210 Tepkime puanı 0 11 May 2013 #9 Emre BATUR' Alıntı: anaaam ben 3 günde bir degiştiriyordum kuşcu bana öyle demişti benim kuşcu bi şey bilmiyo ellaam Genişletmek için tıkla ... hakikaten ya benim kuscuda 3 gün demisti..
Emre BATUR' Alıntı: anaaam ben 3 günde bir degiştiriyordum kuşcu bana öyle demişti benim kuşcu bi şey bilmiyo ellaam Genişletmek için tıkla ... hakikaten ya benim kuscuda 3 gün demisti..
Aytekin DOĞAN Emektar Üye Katılım 21 Şub 2013 Mesajlar 1,125 Tepkime puanı 2 11 May 2013 #10 Ben bugüne kadar genelde 2 günde bir değiştirdim ama bi sorun olmadı.