Kuşunuz da sanırım sindirim problemi var. Kuşunuz için kuş kumu alın sindirime midede ki yemlerin öğütülmesine yardımcı olur. Ve Vitaform alabilirseniz sistemik antibakteriyel ve vitamin tozudur bu ilaç. Alırsanız dozunu vs konuşuruz tekrardan.Kusumda surekli degisik sorunlar oluyor. Kimi zaman diskisi kokuyor kimi zaman diskisindan yem cikiyor bazen ishal oluyor, kusuyor. Cok da ozen gosteriyoruz ama surekli tekrarlaniyor bu sorunlar yardimci olursaniz sevinirim
Bana ilk diski nor al gibi gelmedi. Veterinere goturmenizi yavsiye ederim. Usutmeden cok baska bir problem olabilirAma atesi var galiba emin degilim. Hava sicakmis gibi kanatlarini aciyor arada
Evet 2. Olan suanki diskisi. Uzun zamandir diskisindan yem cikmiyordu ama onceki gece yaptiklarinda 1 kac tane yem vardi. Cok degiskenlik gosteriyor kakasi. Bazen acik yesil bazen koyu yesil bazen kahverengi bazen sulu yapiyor. Mesela bugun yaptiklari da acik yesil. Bazilari da kahverengiGüncel olan fotoğraf 2. Mi? Dışkıda yem var mı hala? Probiyotik kullanıyor musunuz?
Arkadaşlar yemi kırmadan yiyor olabilir mi? Bana öyle geldi dışkı içindeki yemler. Eren usta bi diskidaki yemleri ve kuşun yem yemesine bakabilirmisiniz yemin kabuklarını ayıklayarak yiyor mu?Zannetmiyorum