Sürekli değişen dışkı problemi

Merve2323

Yeni Üye
Merhabalar,yaklaşık 3 ay önce bı dişi muhabbet kuşu sahiplendim.Son 1 aydır dışkısı çok sulu ve popo kısmı ıslak bugün erkek kuşumun da dışkısının dişi kuşun dışkısına benzediğini fark ettim fotoğrafları aşağıya bırakıyorum.Bazen daha düzgün oluyor ama genel olarak böyle.Beslenme diyeti olarak da haftada bir gün entrobac probiyotik bir gün gerwit bı de ara sıra dal darı veriyorum yem olarak ise versale laga yemi kullanıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
D7zOqL.jpg
D7z7ZG.jpg
D7zVdo.jpg

İlk şüphelenilmesi gereken şey iç parazittir. En son ne zaman parazit uygulaması yaptınız ?

O zaman ikisine de ense damlası yaptırmanızı öneririm. Veya eczaneden kontil şurup alıp vermenizi.. İkisinden birini yapın

Onları Strese sokacak bir durum var mı evde kedi falan var mı meaela ?

Tamamdır deneyeceğim.Ense damlasını nasıl kullanabilirim veya veterinerden hangi ilacı alayım ense damlası için ?

Tamam dediğim uygulamalardan birini yapın. Hangisini tercih edecekseniz söyleyin tarif edelim

Varsa elinizde yapın yoksa veterinerden temin etmeniz gerekecek. 2 ml alsanız bile yeterlidir. Tek damla kullanıp 15 gün sonra 1 damla daha kullanacaksınız ense derisine

Tollisan u200 bulabilirseniz alın. Yoksa ivermectin etken maddeli herhangi bir ilaç olabilir. İvomec mesela

Popo kısmı şiş gibi. Sertlik var mı kontrol edin..

Geri