Sultan papağanı

kuş sevdası

Meraklı Üye
Benim dişnin 3 tane yumurtası var düzenli yatıyordu ve yumurtalar dulu içindeki bebeler baya gelişmişler hareket halindeler ama dişi bugün kuluçkaya yatmadı gününü kafesin içinde geçirfdi tüy bakımı ve kalamar yedi acaba tekrardan yatarmı yumurtalara işallah yatar sizin fikrinizi alabilirmiyim

Benim dişnin 3 tane yumurtası var düzenli yatıyordu ve yumurtalar dulu içindeki bebeler baya gelişmişler hareket halindeler ama dişi bugün kuluçkaya yatmadı gününü kafesin içinde geçirfdi tüy bakımı ve kalamar yedi acaba tekrardan yatarmı yumurtalara işallah yatar sizin fikrinizi alabilirmiyim
Yatar büyük ihtimalle. Dişiyi kaldırana kadar uğraştın yani.

Hocam gerçekten haklısınız ama çok düzenli yatıyordu kuluçkaya ama nedense bugün oturup biraz izlerim dışarıda vakit geçirdi yemek yedim Hatta gittim onlara dala aldım getirdim kafese koydum yediler kalamar kemiği yedi ama bugün nedense yuvalığa girip de yumurtaların üstüne oturduğunu görmedim
Yatar büyük ihtimalle. Dişiyi kaldırana kadar uğraştın yani.

Ben de pek fazla rahatsız etmemeye çalışıyorum nerede baktınız 3 defa bakmışımdır yumurtalara başka da bakmadım gerçekten

Selçuk hocam Size bir şey sormak istiyorum Eğer oturmazsa yumurtaların üstüne kuluçka yatmazsa Benim ne yapmam lazım ısıyı sağlamak için☺

Sıkıntı olabilir. Birşeyden korkuyordur.

Selçuk hocam Gerçekten ben çok heves ettim emek verdim ama olmadı olsaydı üretim işini yapacaktım gerçekten ama olmuyor yatmıyor Ben yumurtalar dolu boş değil Hepsi 14 15 günlük falan gelişmişler 3 gün daha yatması lazım 3 gün daha 3 gün yattı çıkacak Ama yatmıyor

Selçuk hocam Gerçekten ben çok heves ettim emek verdim ama olmadı olsaydı üretim işini yapacaktım gerçekten ama olmuyor yatmıyor Ben yumurtalar dolu boş değil Hepsi 14 15 günlük falan gelişmişler 3 gün daha yatması lazım 3 gün daha 3 gün yattı çıkacak Ama yatmıyor
Açıkçası sizin hatanız bi durmadınız. Bir ihtimal çıkabilir umarım çıkar.

Geri