Sultan papağanı

kuş sevdası

Meraklı Üye
Cümleten Selamünaleyküm arkadaşlar benim dişi sultan papağanı yumurta yapmıştı Hatta erkekle anlaşamıyorlardı Hatta ben size söyledim Bir kez çiftleşti diye bu sabah erkek kur ütüsü yapmaya başladı O da kur ütüsü yapmaya başladı ve ortaya çiftleşme acaba yavru Olur mu olmaz mı yumurta gelir mi gelmez mi

Cümleten Selamünaleyküm arkadaşlar benim dişi sultan papağanı yumurta yapmıştı Hatta erkekle anlaşamıyorlardı Hatta ben size söyledim Bir kez çiftleşti diye bu sabah erkek kur ütüsü yapmaya başladı O da kur ütüsü yapmaya başladı ve ortaya çiftleşme acaba yavru Olur mu olmaz mı yumurta gelir mi gelmez mi
Yumurta gelir.

( hocam 1 adet yumurta geldi ama bence bu yumurta boş kızgınlık yumurtası galiba ama toplamda 3 defa çiftleştiler bugün de çiftleştiler bugün ben güzel baktım gözlemledim dişi sultan papağanı yuvalığın içinde ve yuvalığın içinde yumurta var erkek sultan papağanı yuvalığın yanında ayrılmıyor ve erkek sultan papağanı kor düşüşü yapmaya başladı dişi varlıktan çıktı o da kur tuşu yapmaya başladı ve meydana çiftleşme geldi

Streamable.com dan yükleyin linki buraya yapıştırın

Hocam bu sultan papağanları Aynı kaptan yemek yemiyor ama çiftleştiler bu bu çıkma ihtimali yüksek Bence doğru mudur
Ara ara didişmeleri yem kavgaları falan normaldir. Erkek sağlıklıysa dişi de tecrübeliyse yumurtalar çıkar merak etmeyin.

Hocam siz burdan sorun sorularınızı. Numaramı paylaşsam altından kalkamam 😂

Geri