umutcanbelci
Yeni Üye
Daha çok küçük ancak melodik ötüş olursa erkek. Yine de ben içimden geçeni söyleyeceğim, erkek bence
Bende erkek umudu ile aldım lütfen erken olsunDaha çok küçük ancak melodik ötüş olursa erkek. Yine de ben içimden geçeni söyleyeceğim, erkek bence![]()
Dişi de olsa ilgiyle konuşur yani benim dişi papağanım konuşuyorduBende erkek umudu ile aldım lütfen erken olsun![]()
Darısı başımaDişi de olsa ilgiyle konuşur yani benim dişi papağanım konuşuyordu![]()
Erkekdir o hocamDişi de olsa ilgiyle konuşur yani benim dişi papağanım konuşuyordu![]()
Bülent ersoyu anımsattı bana
Yok hocam dişiydi kızgınlık yumurtası atıp üzerine oturuyorduErkekdir o hocam![]()
Erkektir erkekYok hocam dişiydi kızgınlık yumurtası atıp üzerine oturuyordu![]()
Hocam inşallah arkadaşın erkek çıkar yalnız çok benziyor benim limoşumun küçüklüğüneErkektir erkek![]()
Sizinki de erkek o zamanHocam inşallah arkadaşın erkek çıkar yalnız çok benziyor benim limoşumun küçüklüğüne![]()
Yok hocam o dişi olan rahmetli oldu maalesef. Limoşum şu an erkek o kesinSizinki de erkek o zaman![]()
Bakın ben demiştim erkektir diyeYok hocam o dişi olan rahmetli oldu maalesef. Limoşum şu an erkek o kesin![]()