T Tarık avcı Yeni Üye Katılım 27 Eyl 2019 Mesajlar 22 Tepkime puanı 3 11 Ara 2019 #1 Arkadaşlar ben yeni bir sultan papağanı buldum iki haftadır besliyorum lakin sadece yemiyor Yeşillik vermeye çalışıyorum yemiyor ne yapabilirim?
Arkadaşlar ben yeni bir sultan papağanı buldum iki haftadır besliyorum lakin sadece yemiyor Yeşillik vermeye çalışıyorum yemiyor ne yapabilirim?
T Tarık avcı Yeni Üye Katılım 27 Eyl 2019 Mesajlar 22 Tepkime puanı 3 11 Ara 2019 #2 Tarık avcı' Alıntı: Arkadaşlar ben yeni bir sultan papağanı buldum iki haftadır besliyorum lakin sadece yemiyor Yeşillik vermeye çalışıyorum yemiyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla ...
Tarık avcı' Alıntı: Arkadaşlar ben yeni bir sultan papağanı buldum iki haftadır besliyorum lakin sadece yemiyor Yeşillik vermeye çalışıyorum yemiyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla ...
T Tarık avcı Yeni Üye Katılım 27 Eyl 2019 Mesajlar 22 Tepkime puanı 3 11 Ara 2019 #3 Ve ayrıca bulurken galiba zarar görmüş bir kanadının altı yok ve çok tüt döküyor