Sultan papağanımdan garip bir koku geliyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zmra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zmra

Yeni Üye
1 yaşında erkek bir sultan papağanım var yaklaşık son 8-9 aydır benimle. Son zamanlarda ağzından ekşi bir koku alıyorum. Keyfi yerinde şarkı söylüyor oyun oynuyor ancak kakası ya çok sıvı oluyor ya da normal oluyor ama çok değişkenlik gösteriyor. Sindirim hakkında sorun yaşadığını düşünüyorum. İnternette yaptığım araştırmalar açıkçası beni biraz korkuttu.Şu an yaptığı kakası normal gibi gözüküyor ancak dün çok sıvı kakalarla karşılaştım. Vitamin olarak Gervit-V kullanıyorum. Yaşadığım bölgede kuşlardan anlayan veteriner yok bu sebeple veterinere götüremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz??

https://hizliresim.com/sdz6t5p

Ağızda kötü koku varsa bu kursak mantarı başlangıcına işarettir. Eczaneden trifuculan alıp yarım suluğa 8 damla katarak 5 gün verin. Ayrıca probiyotik de sipariş edin. Kanatlıoil prozim plus olabilir. Onu da kullanmanız gerek

Ağızda kötü koku varsa bu kursak mantarı başlangıcına işarettir. Eczaneden trifuculan alıp yarım suluğa 8 damla katarak 5 gün verin. Ayrıca probiyotik de sipariş edin. Kanatlıoil prozim plus olabilir. Onu da kullanmanız gerek
tamamdır teşekkür ederim.

Kanatlıoil prozim plus ın bir alternatifi var mıdır acaba ya da alabileceğim güvenli bir site önerebilir misiniz ??

Kanatlıoil prozim plus ın bir alternatifi var mıdır acaba ya da alabileceğim güvenli bir site önerebilir misiniz ??

Kanatlı oil prozim profesyonel bir probiyotiktir. O yüzden bunu öneriyoruz, içeriğinde birden fazla bakteri suşu var.
Kendi sitesinden temin edebilirsiniz kanatlı oil'in.
Bu arada tedavi süresince kafes temizliğine dikkat edin geri bulaş olmaması için. Dezenfekte ediniz kafesi tünekleri falan.

Son düzenleme:
Kanatlıoil'in kendi sitesinde satışta güvenle alabilirsiniz. Hatta sipariş etmişken vitabol da alabilirsiniz. Vitabol alacaksanız eğer prozim'in plus olmayanından alın.

Geri