Sultan papağanım sürekli çığlık atıyor

Fikomerve

Yeni Üye
Merhabalar. Sultan papağanım 9 aylık erkek. Son zamanlarda sürekli çığlık atar gibi bağırıyor. Bir şeyle oyalanması çok kısa sürüyor ve konuşmayı bıraktı. Bazen aynada kendine denk gelirse 1-2 kelime söylüyor. Sabahları çıkardığımızda çok keyifli olur konuşur şarkı söylerdi onu da yapmıyor. Ne istediğini de anlayamıyoruz haliyle evde bi gerginlik hakim olmaya başladı. Avizeye hiç konmazdı avizeye konmaya başladı ve orada bağırıyor. Tanıdık melodisini ıslıkla çaldığımda geliyor onu sevdiğimizde sakinleşiyor sadece ama o da çok anlık. Bıraktığımızda devam ediyor bağırmaya. Videosunu ekledim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :(

Ergenlik hareketleri bunlar. Probiyotikle destekleyin onu. Sık sık Elma verin. Multi vitamin yoksa edinin.

Elmam var. Vitaminim de var haftada 1 veriyordum. Haftada 2 yapmam gerekir mi? Normalde banyoyu severdi bugün ilk kez onu da yapmak istemedi. Evimizde terör esiyor :(

Elmam var. Vitaminim de var haftada 1 veriyordum. Haftada 2 yapmam gerekir mi? Normalde banyoyu severdi bugün ilk kez onu da yapmak istemedi. Evimizde terör esiyor :(
😂 Vay ergen vay. Vitamini 2 ye çıkarmayın. Probiyotik edinin mutlaka. Psikolojisine olumlu etki edecektir.

Tamamdır çok teşekkür ederim. Dikkate alacağım çok sağ olun

Geri