2 gün önce suyuna b vitamini damlattım 4 damlaYem ve su harici verdiğiniz şeyler oldu mu?
Kuşun videosunu görelim
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable
Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now!streamable.com
2 gün önce suyuna b vitamini damlattım 4 damla
Bozuk olabilir mi? Kalitesiz bir ürün mü?
Kuşun ağırlığını ölçün,yemesi içmesi iştah durumu nedir? Video olmamış,video görelim.
Elinizde probiyotik varsa kullanın 3 gün.
iştahı yerinde su da içiyor vitamin b complex vermiştim
grit kum vermiştim
tüyleri
iştahı yerinde su da içiyor vitamin b complex vermiştim
tüylerinde parklaklık yokmu evet yemde renkli taneler var hiç sebze meyve vermedim avicare in takviyeleri var bağırsak düzenleyici damlaları iyi gelir mi kakasında ciddi bişey var mı görsel atmışsınız net anlamıyorum uzmanlığım yok muhabbet kuşumu kaybettim bu konuda çok pimpirikliyim ister istemezİştahı hali yerindeyse iyi. Fakat kuşun kuyruk tüyü ve tüyleri faklı geldi bana. Vitaminsiz kalmış gibi bu kuş. Kuşunuzu kaliteli takviyelerle desteklemelisiniz.
Kafes dibinde renkli şeyler var nedir onlar? Eğer havuç verdiyseniz dışkı bundan kaynaklı yumuşak olabilir. Yeminizde renkli şeyler varsa o tür yemleri kuşlar için önermiyoruz.
tüyleri
tüylerinde parklaklık yokmu evet yemde renkli taneler var hiç sebze meyve vermedim avicare in takviyeleri var bağırsak düzenleyici damlaları iyi gelir mi kakasında ciddi bişey var mı görsel atmışsınız net anlamıyorum uzmanlığım yok muhabbet kuşumu kaybettim bu konuda çok pimpirikliyim ister istemez bu arada kuşum 4 aylık falan 3 aylıkken çok zayıf ve bakımsız bi şekilde aldım kilosu falan yerine geldi çelimsizdi
birde çok yiyor iştahlı 3 -4 kere gündetüyleri
tüylerinde parklaklık yokmu evet yemde renkli taneler var hiç sebze meyve vermedim avicare in takviyeleri var bağırsak düzenleyici damlaları iyi gelir mi kakasında ciddi bişey var mı görsel atmışsınız net anlamıyorum uzmanlığım yok muhabbet kuşumu kaybettim bu konuda çok pimpirikliyim ister istemez
Ben görsel falan atmadım,sizin cevabınıza yanıt yazdım,görseller size ait.tüyleri
tüylerinde parklaklık yokmu evet yemde renkli taneler var hiç sebze meyve vermedim avicare in takviyeleri var bağırsak düzenleyici damlaları iyi gelir mi kakasında ciddi bişey var mı görsel atmışsınız net anlamıyorum uzmanlığım yok muhabbet kuşumu kaybettim bu konuda çok pimpirikliyim ister istemez
Ben görsel falan atmadım,sizin cevabınıza yanıt yazdım,görseller size ait.
Konuya gelirsek sadece yem ve su vermek yeterli olmaz. Takviye de gerekir. Kuşun görünüşünü beğenmedim canlı bir görünüşü yok ki bu da vitamin mineral eksikliğinden olabilir.
Ara sıra hayvancağıza meyve sebze de verin
Haftada 1 kez sebze ,10-15 günde 1 kez meyve salatası yapıp veriniz ama tabiiki her sebze meyve olmaz.
Yemde renkli şeyler varsa o yemi değiştirip kaliteli bir yem alın örneğin Versele Laga, Natural King gibi markalar.
Haftada 1 tatlı kaşığı yabani sağlık tohumu ikram edin kuşa. Sürekli aynı şeyleri yemek tek tip beslenmek arızaya yol açabilir.
Attığınız dışkı fotoğrafı karışık,farklı şeyler de var çevrede.
Kafes tabanına temiz beyaz peçete serin ve kuş üzerine 6-7 adet dışkı yapınca buraya fotoğrafını atın,sadece dışkılar görünsün.
Takviye konusuna gelirsek Röhnfried marka tavsiye ediyoruz,Alman malı profesyonel markadır. Bölünmüş olarak online satan birçok yer var. Ama biz Karadenizpeti tavsiye ederiz Röhnfried yetkili bayisidir ve fiyatlar gayet cüzi miktardadır.
Röhnfried Entrobac probiyotik (10-15gr),
Röhnfried Gervit multivitamin (20-30 ml)
Röhnfried BT Amin Forte (30 ml)
Röhnfried Sedochol (20-30 ml)
Röhnfried Usnegano (20 ml)
Temin edin.
Ayrıca Biotin temin edin, Karadenizpette Biotin Vitaz Soliter diye bir ürün var onu alabilirsiniz tüy sağlığı için.
Takviyelerle kuşun rengi kendine gelir
Bunlar evde olan takviyeler
Ayrıca hassas teraziniz varsa kuşun ağırlığını ölçün ve belirtin lütfen.
Probiyotik takviyesi sindirim sistemine fayda sağlar, probiyotik elinize geçince o haftaya özel 3 gün art arda kullanılsın
Forumda nasıl kullanılacağını yazdık ama ürün elinize gelince haber verin tekrar yazarız buraya da.
Evcil Kuşlara Verilmemesi Gereken Gıdalar Nelerdir?
EVCİL KUŞLARA VERİLMEMESİ GEREKEN GIDALAR NELERDİR? 🔴 Ballı Kraker 🔵 Boyanmış Ekmek İçeren Yemler 🔴 Steril Olmayan Su 🔵 Tuz ve Tuzlu Ürünler 🔴 Şeker ve Çeşitleri 🔵 Süt ve Süt Ürünleri 🔴 Mayalı ve Mayasız Hamur İşleri 🔵 Sarımsak 🔴 Soğan 🔵 Avokado 🔴 Misket Limon 🔵 Sirke 🔴 Ev...www.muhabbetkusu.com.tr
Ben görsel falan atmadım,sizin cevabınıza yanıt yazdım,görseller size ait.
Konuya gelirsek sadece yem ve su vermek yeterli olmaz. Takviye de gerekir. Kuşun görünüşünü beğenmedim canlı bir görünüşü yok ki bu da vitamin mineral eksikliğinden olabilir.
Ara sıra hayvancağıza meyve sebze de verin
Haftada 1 kez sebze ,10-15 günde 1 kez meyve salatası yapıp veriniz ama tabiiki her sebze meyve olmaz.
Yemde renkli şeyler varsa o yemi değiştirip kaliteli bir yem alın örneğin Versele Laga, Natural King gibi markalar.
Haftada 1 tatlı kaşığı yabani sağlık tohumu ikram edin kuşa. Sürekli aynı şeyleri yemek tek tip beslenmek arızaya yol açabilir.
Attığınız dışkı fotoğrafı karışık,farklı şeyler de var çevrede.
Kafes tabanına temiz beyaz peçete serin ve kuş üzerine 6-7 adet dışkı yapınca buraya fotoğrafını atın,sadece dışkılar görünsün.
Takviye konusuna gelirsek Röhnfried marka tavsiye ediyoruz,Alman malı profesyonel markadır. Bölünmüş olarak online satan birçok yer var. Ama biz Karadenizpeti tavsiye ederiz Röhnfried yetkili bayisidir ve fiyatlar gayet cüzi miktardadır.
Röhnfried Entrobac probiyotik (10-15gr),
Röhnfried Gervit multivitamin (20-30 ml)
Röhnfried BT Amin Forte (30 ml)
Röhnfried Sedochol (20-30 ml)
Röhnfried Usnegano (20 ml)
Temin edin.
Ayrıca Biotin temin edin, Karadenizpette Biotin Vitaz Soliter diye bir ürün var onu alabilirsiniz tüy sağlığı için.
Takviyelerle kuşun rengi kendine gelir