Z Zeonifixx Yeni Üye Katılım 27 Tem 2023 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 8 Nis 2024 #1 Sultan papağanım dün akşamdan beri halsiz, kabarık, arada sırada hapşırıyor ve havaya bakıp gagasını açıp kapatıyor. Ayrıca, tüy dökümü döneminde bundan kaynaklı olabilir mi?
Sultan papağanım dün akşamdan beri halsiz, kabarık, arada sırada hapşırıyor ve havaya bakıp gagasını açıp kapatıyor. Ayrıca, tüy dökümü döneminde bundan kaynaklı olabilir mi?
Z Zeonifixx Yeni Üye Katılım 27 Tem 2023 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 8 Nis 2024 #2 Şimdi farkettim önceden severek yediği çekirdeği artık kıramıyor.
💙BirdLover💙 Onursal Üye Katılım 15 Şub 2024 Mesajlar 3,476 Tepkime puanı 950 9 Nis 2024 #3 Zeonifixx' Alıntı: Şimdi farkettim önceden severek yediği çekirdeği artık kıramıyor. Genişletmek için tıkla ... Vakit kaybetmeden kanatlı uzmanı bir kuş veterinerine gidin
Zeonifixx' Alıntı: Şimdi farkettim önceden severek yediği çekirdeği artık kıramıyor. Genişletmek için tıkla ... Vakit kaybetmeden kanatlı uzmanı bir kuş veterinerine gidin