ibrahimks
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, bugün saat 20 sularında pencereden içeri dalan kedi, evde saldığımız iki sultan papağanımıza saldırdı. Biri gençti, hemen uçtu. Dişi olan yaşlı ve ayakları doğuştan felçliydi. Hemen kurtardık. Olayın heyecanı ve korkusuyla nasıl ne şekil saldırdı fark edemedim bile. Kurtarmak için hemen atıldım. Şimdi erkek olanın stres, moral seviyesi hemen yerine geldi. Ancak saldırıya uğrayan dişi sultanımız şu an hiç sesi çıkmıyor.
Kuyruk tarafından darbe aldığını düşünüyorum. Epey tüyü çıkmış o anki hengamede. Hiç bir yerinde kanamalı iz göremedim. Ancak ayaklarında derman kalmamış gibi. Zaten felçli idi. Şimdi maalesef düzgün basamıyor. Uyurken kendisini yaslıyordu. Şimdi biraz daha iyi galiba. Hafta sonuna denk geldik, veterinere muhakkak götüreceğim ancak ilk önce ne yapmalıyım. Darıya bayılırdı. Bakmıyor bile. O andan beri su bile içmedi.
Kuyruk tarafından darbe aldığını düşünüyorum. Epey tüyü çıkmış o anki hengamede. Hiç bir yerinde kanamalı iz göremedim. Ancak ayaklarında derman kalmamış gibi. Zaten felçli idi. Şimdi maalesef düzgün basamıyor. Uyurken kendisini yaslıyordu. Şimdi biraz daha iyi galiba. Hafta sonuna denk geldik, veterinere muhakkak götüreceğim ancak ilk önce ne yapmalıyım. Darıya bayılırdı. Bakmıyor bile. O andan beri su bile içmedi.