İnci zümrüt
Meraklı Üye
Muhabbet kuşlarımı daha kolay hastalanır yoks sultan papağabları mı
Sent from my SM-N900V using Tapatalk
Gözüm gibi baktığım hayvan hasta oldu tuhafıma giti ishal gibi deişik bir şey ama bi türlü bitmiyo2ay oldu tam sıvı gibi deil ama cıvıkBildiğim kadarıyla sultan papağanlarının dirençleri biraz daha fazla muhabbet kuşlarına göre ama sahibinin uygulamış olduğu beslenme ve bakıma bağlıdır genel olarak.
Peçete serdiydim birazda salma yaptım denk gelmişmi bakıyım biIsterseniz dışkının resmini atın
SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olsun ya yetiştirdiğim canlının çabuk hastalanıp ölmesini istemem gerçi aldım muhabbet kuşu ama hasta dişi olan.Muhabbet kuşlarının bünyeleri dayanıksızdır.Çok çabuk hasta olabilirler.Ama muhabbet kuşları konuşma özelliği sultan papağanlarına göre ileri düzeydedir.Eğer yavru almakta istiyorsan muhabbet kuşu almalısın.
Hasta dişinin tedavisine başladın mı?Olsun ya yetiştirdiğim canlının çabuk hastalanıp ölmesini istemem gerçi aldım muhabbet kuşu ama hasta dişi olan.
Ne yapıcamı bilmiyorum ki sirkeli su felan veriyorumHasta dişinin tedavisine başladın mı?
Bazen normal bazende deişik bi şekilde geliyoHasta dişinin tedavisine başladın mı?