Maşallah
Valla hocam aynen öyle adeta küçük T-Rexler var evde. Müthiş bir duygu onların büyüyüp gelişimlerini görmek.MaşallahSanırsın T-Rex yavruları
Sultan Papağanlarına karşı koyamıyorum çok tatlılar
![]()
MaşeAllah..
Amin hocam...Maşallah, tüyleri kadar ömürleri olsun![]()
Aynen öyle hocam. 5 sene önce ilk lutino sultan papağanımı erkek diye aldım. 1 sene önce ise kızgınlık yumurtası yapmaya başladı şok olduk halbuki hareketleri falan erkek gibiydi. Biz de tek olmaz dedik tam 1 sene 1 gün önce(23 şubat) erkek aldık yanına 10 günde alışıp 15 gün içinde çiftleştiler ve bu yavrular da 3. kuluçka yavrularıMaşallah çok tatlılarKuğunun çirkin ördek yavrusu hikayesi gibi
Siz birde 3 ay sonra görün onları sülün gibi olacaklar. Böyle masum göründüklerine bakmayın içlerinde tam bir insan kullanma iç güdüsü var. Sultan papağanı ile insan ilişkisi tam manyakça bir ilişki. Size kızar ısırır 2 dakika sonra gelip sizi öper ve kendini öptürür. Kin gütme huyları hiç yoktur .
![]()
Eş konusunda şans sizden yanaymış. Daha çok yavrularını alırsınız inşallah.Aynen öyle hocam. 5 sene önce ilk lutino sultan papağanımı erkek diye aldım. 1 sene önce ise kızgınlık yumurtası yapmaya başladı şok olduk halbuki hareketleri falan erkek gibiydi. Biz de tek olmaz dedik tam 1 sene 1 gün önce(23 şubat) erkek aldık yanına 10 günde alışıp 15 gün içinde çiftleştiler ve bu yavrular da 3. kuluçka yavruları. Şu an daha da büyüdüler tüylenmeye başladılar.
Biz de şaşırdık sanki ikisi de bu anı bekliyormuşEş konusunda şans sizden yanaymış. Daha çok yavrularını alırsınız inşallah.Benimkiler çok iyi anlaşıyorlar fakat 6 ay oldu daha çiftleşmediler.
Biraz daha havalar ısınsın, dişi sultan papağanımı bir veterinere göstereceğim.