Su işiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mavilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mavilim

Yeni Üye
Merhaba arkadaş muhabbet kusum arada bir su işiyor tüy dökümünde o zaman başladı zaten 3 haftadır kanat kuyruk tüylerini döküyor. Kuyruktan gelmeye başlamıs köküne baktım. Uçarken yaralanmasın diye çok dışarı çıkarmıyorum. Strese mi girdi acaba? İshal olmus hatta bildiğiniz su işiyor. Tüy dökmesiyle ilgili mi bu durum yoksa hasta mı? Yem yemesi iyi suyunu da içiyor. Kumundan da yer kalamar kemiğini eksik etmem arada dal darısını veririm. Neden böyle oldu anlamadım temiz de bakıyoruz ama bilemedim. Hareketli neşesi yerinde ama ishal olması beni endişelendirdi. 5-6 aylık olması lazım şuan. Herşeye de ilaç kullanmak istemiyorum bilmeden zarar vermeyeyim küçük daha. Geçici bir şey mi ilaç başlamam gerekir mi? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
20180531_140447.jpg
20180531_140424.jpg
20180531_140416.jpg

Patates haşlayın ve yedirin. Suluğuna da üç damla elma sirkesi katın.(damlalıkla katın ayarı kaçmasın)

20180531_151535.jpg
Patates haşlayın ve yedirin. Suluğuna da üç damla elma sirkesi katın.(damlalıkla katın ayarı kaçmasın)

Elma sirkeli su içirdim. Sonra düzelir gibi oldu daha sonra baktım tekrar ıslanmıs peçete. Şimdi yeni bi tane daha yaptı gayet normal. Anlam veremedim bi derdi var ama ne.
20180531_151535.jpg

Tam suluğa 5 6 damla veya yarım suluğa 3 4 damla elma sirkesi damlatarak 3 4 gün boyunca verin. Yem olarak aspur varsa elinizde ondan da verin bağışıklık kazansın direnci artsın aspur ilk defa yerse dışkı değişebilir.

Tam suluğa 5 6 damla veya yarım suluğa 3 4 damla elma sirkesi damlatarak 3 4 gün boyunca verin. Yem olarak aspur varsa elinizde ondan da verin bağışıklık kazansın direnci artsın aspur ilk defa yerse dışkı değişebilir.

Yulaf var onu da yemiyor. Sade kanarya yemi aramıstım daha evvel bulunsun diye.3 petshopta da karışık kanarya yemi vardı. Yine bulamazsam o şekilde alsam yemesinde bir sakınca olur mu içinde hangi tohumlar var bilmiyorum ama. İshale etkisi olursa o şekilde de alabilirim.

Yulaf var onu da yemiyor. Sade kanarya yemi aramıstım daha evvel bulunsun diye.3 petshopta da karışık kanarya yemi vardı. Yine bulamazsam o şekilde alsam yemesinde bir sakınca olur mu içinde hangi tohumlar var bilmiyorum ama. İshale etkisi olursa o şekilde de alabilirim.
Sade alınması daha iyi olur. Ben genellikle yemin içine katıyorum sade alıp karışık alırsanız az atıyorlar içine.

Sade alınması daha iyi olur. Ben genellikle yemin içine katıyorum sade alıp karışık alırsanız az atıyorlar içine.

Aldığınız aspur yem açık mı? Kapalı paketlerde bulamadım çünkü inatla öyle aramayayım olmayan birşeyse. Bu arada ilginiz için teşekkür ediyorum.

Aldığınız aspur yem açık mı? Kapalı paketlerde bulamadım çünkü inatla öyle aramayayım olmayan birşeyse. Bu arada ilginiz için teşekkür ediyorum.
Açık almıştım açık bulursanız güvenilir petshopdan temin edin. Bu arada birşeyi söylemeyi daha unutmuşum söyledim mi bilmiyorum patates haşlayıp da verebilirsiniz tuzsuz olacak şekilde.

Açık almıştım açık bulursanız güvenilir petshopdan temin edin. Bu arada birşeyi söylemeyi daha unutmuşum söyledim mi bilmiyorum patates haşlayıp da verebilirsiniz tuzsuz olacak şekilde.

Hiç ek gıda almıyor bu bebek. Geliyor kavga ediyor koyduğunuz ürünle tırnağını geçirip atıyor nereye düşerse artık. Deneyelim bakalım belki yanaşır yemeye. Geçer inşallah halsizleşmeden keyfi yerindeyken yesin de iyileşsin.
Sağolun vakit ayırdığınız için. İyi akşamlar dilerim..

Hiç ek gıda almıyor bu bebek. Geliyor kavga ediyor koyduğunuz ürünle tırnağını geçirip atıyor nereye düşerse artık. Deneyelim bakalım belki yanaşır yemeye. Geçer inşallah halsizleşmeden keyfi yerindeyken yesin de iyileşsin.
Sağolun vakit ayırdığınız için. İyi akşamlar dilerim..
Bir sorunuz olursa yazabilirsiniz.

Geri